Облрада звернулася до прокурора щодо побиттів активістів у Приірпінні

0

Депутат та учасник російсько-Української війни Ігор Домбрвоський ініціював звернення депутатів облради до прокуратури.

“На сесії Київської обласної ради депутатський корпус майже одностайно підтримав депутатський запит колеги – депутата облради Ігора Домбровського до прокурора Київської області Євгена Бондаренка щодо бездіяльності прокуратури Київщини з питань реагування на акт управління з питань оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, протидії та виявлення корупції Київської обласної державної адміністрації щодо діяльності виконкому Ірпінської міської ради,” – зазначає депутат від фракції “УКРОП” Микола Ляшенко на своїй сторінці у соцмережі.

“Ігор Домбровський закликав прокурора області внести відомості в ЄРДР, направити матеріали кримінального провадження до Нацполіції Київщини та взяти під свій особистий контроль хід проведення досудового розслідування за вказаними фактами,” – додає депутат.

“Свободівець” Домбровський ініціював депутатський запит після того, як активістка та журналістка Ірина Федорів нагадала міністру МВС про те, що протягом року за побиття активістів у Приірпінні досі ніхто не покараний.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539