Комітет виборців України: “Коцюбинське, не продаємося!”

0

17 липня відбудуться вибори до Коцюбинської селищної ради.

“Ми вже бачимо, як ГО “Нові обличчя” піариться в усьому селищі в тому числі й на тих роботах, які виконуються бюджетним коштом.  Це типова тактика, коли партія використовує однойменну громадську організацію, щоб такі дії не класифікували як агітацію чи підкуп виборців саме від партії. Я донесла цю інфомацію до Комітету виборців України та “Опорі” – громадським організаціям, що моніторять виборчий процес. На такі випадки громадський сектор має миттєво реагувати,” – зазначає журналістка Ірина Федорів, яка мешкає в селищі.

“Питання до облради: навіщо давати Ірпеню бюджет, якщо це місто однієї партії, яка піарить себе за наші податки,” – пише журналістка у соцмережі.

Безымянный

Комітет виборців України стартував інформаційну кампанію: “Коцюбинське, не продаємося”. В рамках цієї кампанії у регіоні з’явилися борди соціальної реклами із закликом до коцюбинців не продавати свої голоси на виборах й зробити свій вибір усвідомлено.

Безымянный

Таку ініціативу підтримав громадський рух ЧЕСНО, “Опора”, Центр протидії корупції та Transparency International.

Безымянный

Громадський сектор наголошує, що продаж голосу в результаті прямого чи непрямого підкупу виборців – це втрата лісу.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539