Як я відсудила майже 16 тисяч в ЖЕКу

0

Температура води у системі опалення 8-12 градусів. Холод. Поцвілі стіни. Депутатські акти, роки судової тяганини. І от нарешті я довела в суді, що УЖКГ “Біличі” в селищі Коцюбинське надавав неякісні послуги. Результат – заощадила майже 16 тисяч. Неодноразово просила Олексія Зінкевича створити комісію. Марно.

Тоді я перестала платити за опалення, але платила за світло та воду. Сплачені мною кошти підступно зараховували саме за тепло. І я перестала платити взагалі, аби в суді довести свою правоту. Я пройшла всі інстанцій й в результаті зменшила суму боргу на майже 16 тисяч. Деякі депутати Коцюбинської ради замість того, щоб допомогти, публічно тисли на мене, щоб я сплатила майже 45 тисяч.

Таке цькування відбувалося і на останніх дворових зборах. “Нові обличчя” вимагали, аби я розрахувалася у повному обсязі. Я наголошую: платимо тільки за те, що отримуємо. На таких зборах депутат Павло Назарук, Людмила Узерчук (Нові обличчя) та начальник ЖЕКу Олексій Зінкевич пообіцяли, що прийдуть до мене 26 вересня і складуть акт, раз мій депутат Владислав Євстєфєєв не працює.

Ось як виглядають вікна.

 

Безымянный

А ось як виглядають стіни. Все цвіте.

Безымянный

Але марно я на їх чекала, – вони у призначений час не прийшли. Зателефонували наступного дня, що вони на мене вже чекають, але мене не було вдома. Про цей час ми не домовлялися наперед. Депутати сказали, що не можуть зачекати 30 хвилин, поки я з’явлюся, і поїхали.

Я звернулась до виконавчої служби з приводу уточнення рахунку (адже ж в ЖЕКу всі рахунки заблоковані) на який я повинна згідно рішенням суду сплатити решту суми (десь 28 тисяч), – то мені розповіли, що напередодні представники УЖКГ «Біличі» вимагали, щоб до мене додому заявилися виконавці, описали все моє майно, та гарантували присутність депутатів та місцевих ЗМІ (я так розумію, що це мали бути кишенькові ЗМІ влади Ірпеня).

Я дуже довго чекала від УЖКГ комісії, яка б зробила належні висновки. Але, видно, на такі речі в комунальної установи часу нема, а от на те, щоб залучати камери, виконавчу службу на опис майна коцюбинців, які насмілилися в суді довести, що тарифи здирницькі і послуги неякісні, час знайшовся.

БезымянныйАвторка: Людмила Буток, мешканка селища

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539