Допоможіть врятувати батька

0

Звертаюся до всіх небайдужих до чужого горя! Стан здоров’я мого тата знову значно погіршився. Кожен день сильні головні болі, нудота. У нього відсутній апетит, безсоння, перепади тиску, запаморочення. Він втратив 5 кг ваги.

Майже кожного дня доводиться вдома ставити крапельниці, бо це єдиний вихід, єдина допомога при нападі. Цього вистачає на один день, а інколи навіть на пів дня. Боротися вже не вистачає сил. Мені дуже важко дивитися, як йому погано. Я намагаюся допомагати, чим можу. Але цього, на жаль, не вистачає.

Він не може повноцінно жити. Жити, як інші люди. Працювати, відпочивати з друзями, їздити на риболовлю. І все це через тяжку хворобу. І я знову звертаюся до вас усіх. На даний момент необхідна госпіталізація. Сума 12 000грн. Ця сума завелика для нашої родини. Ми не можемо самостійно оплатити лікування.

Без імені

Я звертаюся до вас, бо вже не вистачає сил терпіти. Кожного дня дивитися, як моєму татові погано. Розуміти, що я, на жаль, не лікар і нічим не можу йому допомогти. І тому я намагаюся підтримувати його, підбадьорювати. Бути з ним у будь-яку хвилину. Я дуже хочу, щоб він був поряд здоровим. Щоб радів моїм успіхам, давав поради, був опорою та підтримкою. Я завжди можу покластися на нього, бо він-мій тато! Я не хочу прокидатися кожен день з думкою про те, щоб лише йому не було погано. Я щаслива, коли тато сміється, коли у нього все добре. Коли він просто поряд зі мною.

bezyimyannyij

Прошу максимальний репост. Заздалегідь дякую усім небайдужим за підтримку та фінансову допомогу. Усе офіційно, квитанція про оплату та виписка будуть викладені на сторінці у фейсбуці.

(Карта ПриватБанка: 5168 7420 6388 2421 Хилько Сергей Михайлович, Western Union: Serhii Khylko)

bezyimyannyijАвторка: Тетяна Хилько, мешканка селища Коцюбинське

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539