У центрі Бучі невідомі вкрали авто дружини депутата

0

Викрали Toyota RAV 4 бордового кольору. Автомобіль з номерними знаками АІ 48-58 СК належить власниці салону-перукарні “Наталі” Наталії Гамарник. Вона дружина депутата Гостомельської ради Романа Гамарника.

“Я приїхала на роботу в 14:40. Машину як завжди поставила на парковці біля аптеки. На цій парковці я ставлю машину кожного дня. Включила сигналізацію, яку нам порадили в салоні як надійну. В разі чого на телефон мала прийти смс. О 17:00 я вийшла з роботи і машини не побачила. На її місці стояла інша машина. Моєї машини вже не було. Дивно, що не спрацювала сигналізація”, – розповідає власниця автівки, яка залишила її на парковці в центрі Бучі всього лише на годину.

Ось фото машини, зроблене в салоні кілька місяців тому, коли її купували. Тут вона ще без номерних знаків.

“Я одразу повідомила в поліцію, слідча група приїхала десь через годину. Склали протокол, пофотографували й сказали, що оголосили розшук”, – додає жінка.

Редакція “Громади Приірпіння” поцікавилася у поліції Ірпеня, чи реально відшукати вкрадені авто й повернути власникам. Але відповіді поки не отримали.

“На жаль, автокрадії машин такого високого класу працюють професійно. Такі справи важче розкривати. Як правило такі злодії мають прилади, які дозволяють їм зчитують код сигналізації. Тойоти зазвичай йдуть під замовлення. Загалом по Україні відсотків 15 від всіх угнаних автомобілів розкриваються. Але поліція працює в напрямку затримання автокрадіїв. Зокрема, 27 грудня співробітники Управління карного розшуку Київщини разом з СБУ затримали групу автокрадіїв, які “гастролювали” на Київщині”, – розповідає Микола Жукович, речник МВС у Київській області.

“Якщо поліція одразу внесла автомобіль в базу угнаних – то шанси знайти її досить високі”, – додає Жукович.

Власниця просить усіх, хто бачив її автівку, повідомити за номером 0975524202.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539