SOS! В Ірпені почали рубати дерева на території табору “Зоркий”! (відео)

0

Ми вже неодноразово інформували громаду про те, що продовжуються судові засідання у справі про повернення до державної власність земельної ділянки колишнього табору “Зоркий”.

За позовом прокуратури Київської області до Ірпінської міської ради, приватного підприємства “Деметра Філ” та  ТОВ “СКІФ” в господарському суді Київської області розглядається справа в інтересах держави в особі Кабінету міністрів.

Предмет позову – визнання незаконними та скасування рішень Ірпінської ради, визнання недійсним договору суперфіцію, витребування земельних ділянок з незаконного володіння.

12 грудня 2016 року Господарський суд задовольнив  клопотання обласної прокуратури й заборонив відповідачам у справі чи будь-яким іншим фізичним і юридичним особам проводити вирубку дерев та будівельні роботи на земельних ділянках площею 3,1811 га та 0,5 га, що розташовані за адресою: Київська область, м. Ірпінь, вул. Пушкінська, 64/68 (територія табору “Зоркий”).

Не дивлячись на заборону суду, власник земельної ділянки та інші треті особи  протягом останнього місяця розпочали незаконну  вирубку дерев.

Громада міста Ірпеня стурбована і в черговий раз нагадує правоохоронним органам та працівникам Ірпінської поліції про неприпустимість порушення земельного та екологічного законодавства та просить  застосувати до правопорушників  найжорстокіших заходів впливу.

Також просимо звернути увагу на те, що за невиконання рішення суду правопорушники мають нести кримінальну відповідальність.

Нагадаю, що врятувати табір “Зоркий” від знищення громаді Ірпеня пообіцяв особисто прокурор Київської області Дмитро Чібісов.

11Автор: Микола Дзюба, мешканець Ірпеня, голова координаційного штабу з захисту табору “Зоркий”

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539