Як КП “Продсервіс” розвантажує хліб у школах Бучі

0

У Бучанській загальноосвітній школі № 3 постачальник ТОВ “Продсервіс” продукти харчування для дітей викладає на підлогу біля школи.

Фото заднього двору школи опублікувала в соцмережі Фейсбук бучанка Мирослава Деянова. Фото було зроблене 3 квітня, у понеділок.

На фото біля вхідних дверей до їдальні школи лежать піддони зі свіжими булочками та батонами. Поряд з хлібом стоїть відкоркована пляшка з-під пива.

Батьки дітей, що навчаються у цій школі, пишуть, що тепер розуміють, звідки у дітей захворювання.

“Я в шоці і трохи в подиві. Ну як це так?! Там собаки, коти мітили, купа сміття лежить під лотками. Ну невже важко було підставити під лоток ящик? Додам, що водій викладав насипом хліб голими руками і без халата. Задумайтесь! Харчування в школі № 3 може бути небезпечним… і звідки ці кишкові палички у школярів??? Відповідь ви побачили”, – зазначає Ірина Єременко.

Наступного дня, 4 квітня, батьки вирішили подивитися як продукти харчування доставляються до школи. Різниця була разюча.

“Машина була зовсiм iнша, водiй вже був з експедитором, одягли одноразовi перчатки, хлiб аккуратно перекладався в пластиковий контейнер, а не в дерев’яний як минулого разу i все це відбувалося у присутностi директора,” – розповідає одна з мам Ольга.

“Громада Приірпіння” запитала про ситуацію у начальника відділу освіти Бучі Олега Цимбала.

“Комісія працює, винні будуть покарані. Комісія з числа представників міської ради та працівників відділу освіти. Є працівники “Продсервісу”, які допустили оплошність”, – запевнив Цимбал редакцію “Громади Приірпіння”.

Нагадаємо, бучанці вже не вперше нарікають на незадовільну роботу КП “Продсервіс”. Зокрема, батьків хвилювала якість харчування – морожені кури та у сезон жодного свіжого овоча, маленькі порції та закупівельні ціни вище ніж у супермаркеті.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539