Прилипко нібито хоче парк у лісі, де насправді незаконно видобувають пісок

2

Активісти зупинили транспорт, який копав та вантажив пісок у лісі поблизу вулиці Бучанське шосе в Гостомелі. Ця ділянка лісу перебуває у державній власності ДП “Київська лісова науково-дослідна станція”.

Активісти побачили великий кар’єр, працюючу техніку й запитали в робітників дозволи на видобуток піску. З’ясувалося, що брати пісок в лісі їм дозволило керівництво Гостомельської ради.

“Мені зателефонували місцеві мешканці й повідомили, що йде видобуток піску. Ми приїхали, побачили, що працює техніка. Водій жодних документів не показав, а на словах сказав, що дозвіл надала селищна рада. Ми викликали поліцію, яка затримала техніку. Наскільки мені відомо, вона буде відправлена на штрафмайданчик”, – розповідає голова спілки АТОвців Гостомеля Олексій Табачук.

Як повідомили активісти, на місце події приїхав Григорій Матвієць, керівник кооперативу “Асфальтобетонщик”, який кладе в асфальт в Гостомелі. Матвієць сказав, що діє згідно розпорядження керівництва Гостомельської селищної ради, а цей пісок буде використаний під час асфальтування доріг в селищі.

“Це одна з вільних ділянок лісу Гостомеля, на якій селищний голова Юрій Прилипко обіцяв зробити парк. Саме неподалік цієї ділянки родина Прилипка разом з підконтрольними їм депутатами робила показове прибирання кількох соток лісу, проте в глибину ніхто не заходив”, – розповідає АТОвець.

Депутатка Надія Дудник та Сергій Чемерис під час прибирання на території ДП “Київська лісова науково-дослідна станція”

В поліції Ірпеня повідомили, що техніку відправили на штрафмайданчик й будуть з’ясовувати законність дій організації, що займалася видобутком піску.

2 коментарі

  1. Местный житель 16 Листопада 2017 at 20:25

    Раньше ипренский район был легкими Киева а теперь превратился в жо.у Киева. А самое веселое это то что уже сейчас с этой жо.ы утром выехать нельзя. Что будет через пару лет страшно даже подумать

  2. Hotchilli 19 Листопада 2017 at 14:47

    Ця нахабна червонопика потвора Прилипко не знае за шо хвататися..щоб державне продати,кого б надурити.Бидлоюра хоче разом з Черинським Вiталькою створити комунальну варту(iдея Черинського Вiтальки),обзванюють депутатiв гостомельскоï ради,щоб тi пiдтримали ïх так звану “тему”,яка буде утримуватись за кошт гостомельськоï громади,а цi пихатi як Черинський,Дедю та ще де-якi шiстки Прилипка нацiплять форму “мунiцiпальноï полiцiï” та будуть легально грабувати на зупинках простих робiтникiв пiсля зарплатнi та вiдбивати атаки активiстiв якi заважатимуть грязним справам Прилипко та прилипкопотворам.Ну i не забуватимуть охоронять п’янi виходки Черинськоï Натал iï перебування у злачних мiсцях i все це за рахунок бюджетних коштiв.Ганьба виродкам,ганьба!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539