Паводки у Бучі: Федорук не вирішує проблеми містян

0

У Бучі до зими комунальні служби не почистили та не підготували систему зливостоків. Після танення неприбраного на вулицях снігу вода затопила вулиці, переходи та під’їзди до будинків.

У соцмережі бучанці оприлюднюють фото калюж, називаючи їх муніципальними басейнами.

Депутат Бучанської ради від “Свободи” Олександр Животовський, кіборг, який захищав Донецький аеропорт, звернувся до мера Бучі Анатолія Федорука із запитанням, чому місто не готове до зими й паводків.

“Неможливо (не промочивши ноги) долати перехрестя з вулицею Енергетиків, Островського та Жовтневої. Неможливо так само дійти і до центра творчості, міського ринку, парку слави та кінцевої 381 маршруту. Ситуація повторюється з кожним розтаванням снігу, з кожною зливою, багато років. Дякую вам, Анатолій Петрович”, – пише на своїй сторінці у соцмережі facebook Животовський.

Депутат дивується, чому проблему підтоплення будинку на вул. Енергетиків вирішують відкачуванням води на сусідню вулицю.

У своєму дописі депутатат демонструє фото затопленої вулиці Жовтневої, вхід до міського ринку. Вулиця Енергетиків повністю паралізована через величезний штучний басейн, який намагаються відкачати рятувальники.

Федорук миттєво відреагував на фотофакт, опублікований Животовським. Та замість обіцянки виправити ситуацію, звинуватив Животовського в тому, що він не голосував за злочинний для міста бюджет.

Як відомо, фракція “Свободи” за бюджет не голосувала, оскільки кошти в ньому були розподілені нерівномірно. Мільйони були виділені на благоустрій і копійки на розвиток спорту та підтримку молоді.

Бучанці викладають нові фото паводків у різних районах міста, в той час як Бучанська міська рада на офіційній сторінці рекламує платні атракціони, льодовий каток та гірку, називаючи її “Бучавель”, за аналогією до лижного курорту Буковель.

Як з’ясувалося, вартість одного спуску з такої гірки – 30 грн. Встановила атракціони ФОП Кровкіна Олена Вадимівна.

Чоловік Кровкіної – депутат Обухівської районної ради та заступник голови райради Олександр Кровкін.

Бучанці не розуміють, чому піарячи на офіційному сайті ради атракціони, влада забуває про проблеми містян.

Така ж ситуація й біля залізничного вокзалу в Бучі.

Мешканям проблематично дійти до автобусної зупинки.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539