Група Ворзельської ради недоступна у Facebook

1

Сторінка Ворзельської селищної ради в у соцмережі facebook перестала функціонувати як раніше. З нею відбулася дивна трансформація. Її можна читати але не можна нічого дописувати, до того ж кількість учасників цієї групи скоротилася до 4-х чоловік. Проте інформація про них відсутня. Ця група існує вже більше 2-х років.

Створена вона була невдовзі після перемоги на виборах Ворзельської голови Лариси Федорук, яка мешкає в Бучі. За останній місяць в групу не було додано жодного учасника.

Хоча група й недоступна для спілкування, тут можна продивитися попередні публікації й переконатися, що раніше учасників було набагато більше.

Скидається на те, що адміністратори групи вирішили її видалити, але з якихось причин їм цього зробити не вдалося.

Примітно, що група зменшила кількість учасників одразу після того як депутат Ворзельської селищної ради Максим Нікольський надіслав офіційне звернення до голови Ворзельської ради Лариси Федорук з проханням пояснити, який функціонал цієї групи та чому йому не дають можливості розмістити у  ній інформацію про свої зустрічі з виборцями.

Група була досить однобока, використовувалася для піару влади Ворзеля та сусідньої Бучі. З скріншоту можна побачити, що група використовувалась в тому числі для розповсюдження пропаганди мера Бучі Анатолія Федорука.

На противагу Ворзелю, різні підрозділи Бучанської ради створюють нові сторінки в соцмережі.

Щоправда, кінцева мета такої діяльності не до кінця зрозуміла, оскільки підвищення ефективності роботи працівників ради не спостерігається. Проте, на цих сторінка можна поширювати вигідну Бучанській владі інформацію.

У той же час мешканці Ворзеля повідомляють, що їхні звернення  стосовно безпосередньої діяльності Ворзельської селищної ради не отримували схвалення на публікацію у Групі Ворзельської селищної ради.

 

Вкотре доводиться констатувати, що внаслідок специфічної кадрової політики “справжні європейські мери” Анатолій Федорук та Лариса Федорук вчергове ганьбляться.

Хоча ми їм потроху допомагаємо, переважно меру Ворзеля, але це той момент, що пощастило і меру Бучі. Надаємо цінну кадрову пораду, яка підтверджена грунтовним SWOT-аналізом. Як відомо, 25 січня 2018 року 12 Ворзельських депутатів на чолі з головою та секретарем селищної ради проголосували, що Ворзельське УЖКГ протягом року своєчасно вивозить сміття, а в зимовий період забезпечує своєчасне прибирання тротуарів від снігу. Щоправда мешканці Ворзеля, що наочно продемонстровано на відео, бачать іншу, за термінологією Лариси Федорук – свою суб’єктивну реальність.

А от член виконкому Алла Багірова традиційно для керівництва Ворзельської селищної ради пропонує незадоволеним самостійно брати лопати і розчищати Ворзель від снігу. Те, що на це розчищення виділяються кошти з місцевого бюджету і, судячи з голосування голови та депутатської більшості успішно освоюються, вона не розуміє.

Якщо ж спиратися на думку “видатного господарника” Лариси Федорук, її заступник депутат Бучанської ради від партії “Нові обличчя” Сергій Мостіпака зразково виконав свою роботу. У такому разі його доцільно перевести на посаду заступника вже Бучанського міського голови, який, як відомо, не має жлдного зама, щоб посилити позициії ще одного “видатного господарника” з родини Федоруків.

Результати SWOT-аналізу свідчать про високі ризики ситуації, за якої відповідальність за європейське містечко залежить лише від одного мера.

Замість Сергія Мостіпаки  на посаду заступника Ворзельського селищного голови рекомендуємо призначити теперішнього завідувача відділу житлово-комунального господарства в Бучанської міської ради Олену Докай. У неї є досвід створення нових сторінок різних підрозділів Бучанської ради.

На своїй посаді в відділі ЖКГ вона зарекомендувала себе як активний комунікатор зі споживачами послуг ЖКГ у Бучі. Це дозволяє сподіватись, що вона відновить функціонування групи Ворзельської селищної ради. Щоправда, представникам громади Бучі в соцмережі вона відповідає досить своєрідно: “не гавкайте”.

Але є надія, що досвідчений педагог Лариса Федорук навчить Докай належним морально-етичним стандартам у спілкуванні з громадськістю.

Автори:

Олександр Михайлич, мешканець Ворзеля

 

 

 

 

Максим Нікольський, мешканці Ворзеля

 

 

 

1 Comment

  1. Maks 29 Січня 2018 at 21:45

    МихайлЫч и Никольский- это шайка долбоебов Ворзеля!!!! На них не стоит ориентироваться! Таких через два года и знать никто не будет!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539