Рейдерське захоплення котельні: школа і мешканці будуть без тепла?

0

У селищі Коцюбинському пообіді невідомі зайшли на котельню і перекрили доступ для комунальників.

У цей же час на теплотрасі є порив і комунальні служби не можуть його полагодити без доступу на котельню.

До об’єкту перекрили доступ для селищного голови Ольги Матюшиної та працівників комунального господарства працівникик правоохоонних органів.

“Це прийшли представникик ТОВ “Мастер-Енерго”. Вони не мають права тут бути – ми виграли апеляцію. У них підписаний договір з Держслужбою охорони. Підписав начальник ДСО Київської області. І вони тепер нікого не пускають. На теплотрасі порив на Пономарьова. Школа і масив можуть залишитися без тепла. І якби вони перше, що почали робити – ліквідувати порив, я б їм подарувала квіти. А так, хто відповість, коли в мороз люди і соцоб’єкт залишаться без тепла?” – запитує селищна голова Ольга Матюшина.

“Сьогодні лабораторія мала виявити місце доругого пориву. Теплотраса зношена, бо “Мастер-енерго” тільки брав гроші в людей і не витрачав кошти на розвиток. Хто відповість, якщо порве труби в будинках? Поліція чи ДСО? Чи “Мастер-Енерго”? Чи може знову запитають мене, що робив мер? Мені з силовиками в рукопашну йти?” – Запитує селищна голова.

Прокуратура та поліція проінформовані “Громадою Приірпіння”. Редакція буде оперативно оновлювати інфомрацію. Залишайтеся з нами.

Нагадаємо, ТОВ “Мастер-Енерго” разом з попереднім керівництвом селища заснували ЗАТ “Коцюбинські тепломережі”. Місцева влада у статутний фонд протиправно внесла котельні – стратегічні об’єкти селища. З 2015 року ТОВ “Мастер-Енерго” не розраховувалося з Нафтогазом за спожитий газ і вимагала во Коцюбинської селищної ради за ініціативи Нових облич бюджетні кошти, що є корупційною складовою, оскільки це приватний бізнес, а не комунальне підприємтсво.

Опалювальний сезон було зірвано більш десь на 1,5 місяці. Нові обличчя використовували ситуацію, щоб спробувати  знести селищну голову Коцюбинського, але їм це не вдалося.

Завдяки прокуратурі Київської області та селищній голові вдалося скасувати угоду про створення “Коцюбнських тепломереж”. Саме на підставі цієї угоди котельні були передані ЗАТ “Коцюбинським тепломережам”. Прокуратура області подала касацію, щоб скасувати реєстрацію права власності за ЗАТ “Коцюбинськими тепломережами”. Касаціна інстанція має розглядати цю справу лише в квітні 2018 року.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539