Метро запрошує киян побоксувати з машиністами в спортзалі

0

Київський метрополітен запрошує в спортзал за демпінговими цінами. Вартість місячного абонемента – 180 грн. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написала начальниця інформаційного центру метрополітену Наталія Макогон.

“Я нещодавно подивилась абонементи в різні спортцентри, а потім думаю, як у мене рука смикнулась навіть ті сайти відкривати. У нас в метроспортзалі без пафосу і кисневих коктейлів звісно, але всі тренажери, що треба є і навіть такі, що не у всіх спортцентрах ставлять – теж є. Душ, ринг, качалка, груші, скакалки, настільний теніс… І вартість, це просто пісня:
– Якщо працюєш в метро – 30 гривень на місяць або 5 гривень одне заняття!!!
– Якщо просто хочеш качать біцуху з машиністами і монтерами – готуй 180 грн на місячний абонемент”, – пише Наталія Макогон.

На сайті метрополітену також повідомляється, що в спортзалі за адресою вул. Тороповського, 40а працюють тренажерний зал, зона настільного тенісу та секція з боксу. Заняття з боксу проводить майстер спорту міжнародного класу Сурен Ціронян.

Зал працює щоденно без вихідних з 07:00–22:00.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539