Спецпризначенці захищають нелегальні забудови? (ВІДЕО)

0

20 березня вдень розпочали чергове незаконне будівництво на перетині вулиць Львівської та Живописної в Святошинському районі. Представники забудовника разом з тітушками  встановили бетонний паркан. Земельна ділянка у користуванні у ТОВ “Південбудконтракт”, будує ІБК “Центробуд”. Об’єкт охороняли від людей близько 70 спецпризначенців.

Мешканці зібрали термінові збори. Громада має намір протидіяти незаконній будові. Проти людей забудовник виставив спецпідрозділи поліції.

Спецпризначенців найняли замість тітушок. Минулого року тут уже були протистояння людей з тітушками. Тому цьогоріч забудовник проплатив кілька автобусів працівників спецпідрозділу поліції. Загалом таких було більше семидесяти осіб. Варто зауважити, що тітушки поїхали з місця забудови тоді ж, коли приїхала ” нова поліція” за 10 хв до зборів громади.

Спецпризначенці не пропускали людей за паркан. Вони були без жетонів. 



Разом зі “свободівцями” ми все ж таки прорватися на загороджену територію, але “поліція” перекрила доступ іншим мешканцям.

Забудовник уже почав копати котлован. З середини видно, наскільки серйозно укріпили паркан. Також на ділянці вже є будівельна техніка. 
Паркан спорудили “на совість” – підперли арматурою та обварили по периметру.

Цього дня сили були не рівні. Але громада не повинна здаватися. 

Надаю, восени нам вдалося зупинити нелегальне будівництво на Обухівській, що на Новобіличах.

Прохор Антоненко, ВО “Свобода”, спеціально для “Громади Київщини”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539