Мамчур повіз співмешканку Смолянчук на відпочинок до Туреччини (фото+відео)

0

Депутати Гостомельської ради Ольга Смолянчук та Олег Мамчурякі віднедавна проживають разом, потрапили в кадр на концерті 95-го кварталу в Туреччині.

Депутати сміялися та аплодували гумористам Студії Квартал 95 на Фестивалі Весело XIII, який тривав на набережній турецького міста Белек з 30 квітня по 7  травня.

Пара виглядала щасливою та радісною.

Смолянчук особливо потішив жарт про співака Олега Вінника. Депутатка не стримувала емоцій.

Разом з гостомельськими депутатами концерт Кварталу 95 у Туреччині відвідав член виконкому Ірпінської ради та власник асфальтного заводу Сергій Пащинський.

Він також весело реагував на жарти гумористів.

Квитки на Фестиваль можна було придбати за ціною більше 1 тис. євро.

Як відомо, у власності Мамчура у 2017 році з’явилося 8 земельних ділянок. Ці землі були виділені різним особам на сесії Гостомельскої ради під городництво по вул. Джерельній. Невдовзі Мамчур викупив усі земельні ділянки, заплативши за них суму, набагато нижчу ринкової. Так, ділянки площею 12 соток обійшлися депутату трохи більше 36 тис. грн. за одну, а за ділянку площею 9 соток він віддав майже 73 тис. грн.

На сесії Гостомельської ради 21 грудня 2017 року депутати вже проголосували за зміну цільового призначення ділянок Мамчура – з ОСГ під житлове будівництво.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539