Мер Гостомеля пропіарився на ремонті дороги, який ініціювали активісти

0

Відрізок дороги, що сполучує два населені пункти й пролягає через річку Рокач відремонтували.

В соцмережі facebook мешканці Приірпіння кілька останніх років поширювали інформацію про необхідність ремонту мосту через річку Рокач та цього відрізку дороги.

Працівники автодору укріплювали міст через Рокач навіть взимку, чим викликали подив та жарти користувачів соцмережі, але дорога так і лишалася аварійною.

“У квітні на нараді я запитала голову Київської ОДА Горгана, коли буде відремонтовано відрізок дороги на Баланівці. Він попросив вказати геолокацію аварійного відрізку й надіслати йому. Горган пообіцяв особисто проконтролювати ремонт цього відрізку. Розмова з Горганом проходила в присутності мера Бучі Анатолія Федорука, який хоче приєднати до Бучі Блиставицю, а ця дорога сполучує Бучу в тому числі й з Блиставицею. Була здивована, що Горган почув про аварійну дорогу від мене. Я так розумію, що ні Федорук, ні Прилипко особисто до Горгана з цією проблемою не зверталися”, – розповідає журналістка Олена Жежера.

Вибоїни на дорозі були майже суцільними.

Ремонтні роботи були розпочаті на початку червня.

Редакція “Громади Приірпіння” поцікавилася в Горгана хто звертався щодо ремонту дороги, оскільки Гостомельський голова Юрій Прилипко на своїй сторінці у соцмережі facebook інформує про ремонтні роботи, які відбуваються завдяки “тісній співпраці і в постійній комунікації” невідомо з ким саме.

“Цей відрізок дороги зробила область відповідно до мого доручення, коли до мене звернулися журналісти “Громади Приірпіння”. Ця дорога була зроблена за 3 дні на кошти, які ми отримуємо з бюджету на ремонт доріг. Прилипко лише зателефонував і подякував за роботу”, – розповідає Горган.

Нагадаємо, у Коцюбинському депутати партії “Нові обличчя” фотографувалися на фоні робіт, які виконує забудовник “Атлант” по вул. Пономарьова для того, щоб потенційні покупці квартир їхали по якісному дорожному полотну.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539