Де святкують у Києві День молоді?

0

24 червня у Києві відбудуться концерти, конкурси та фестивалі. В осатаню неділю відзначається День молоді – свято 11 мільйонів українців. Саме стільки громадян від 18 до 35 років проживає у країні.

У парку імені Тараса Шевченка о 9 ранку розпочнеться масштабний фестиваль молодіжних ініціатив – YouthDay.

У його рамках облаштують 22 локації. Серед заходів – квести, виступи та лекції відомих поетів, настільні, комп’ютерні та спортивні розваги, експозиції сучасних художників, майстер-класи та тренінги, смачний фуд-корт. Серед найцікавішого: спортивна “Битва міст” та конкурс танцювальних стилів HOT FUNKY.

“Для молоді надзвичайно важливо бути почутими. Саме тому ми вирішили, що краще за них цей день не організує ніхто. Досвід минулого року показав, що їм небайдуже, і вони готові стати креативною частиною проекту. Сподіваюсь, цьогоріч до нас доєднається ще більше молоді”, – впевнена представник організаторів фестивалю, директор Київського молодіжного центру Анна Куценко.

У парку Перемоги відбудеться “Pyro Summer Fest”. Вогняне піротехнічне шоу розпочнеться о 18.00.

Благодійний забіг з собаками запланований у парку Муромець (колишньому Дружби народів). Його організатор – Фонд допомоги бездомним тваринам Happy Paw. Це вже третя подібна акція.

Вартість участі – 200 гривень.

Учасники зі своїми улюбленцями зможуть подолати дистанції в 1 або 3 км. Чотирилапі переможці отримають подарунки – місячний запас корму, вітаміни, сертифікати на ветеринарну діагностику, новенький нашийник і повідець, біопакети для прибирання, а також безкоштовні консультації від грумерів, ветеринарів і кінологів.

Запланована і реєстрація рекорду України.

На час проведення забігу від станції метро Почайна до місця проведення забігу курсуватиме безкоштовний автобус.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539