Гатне: сільрада віддала заасфальтоване перехрестя “під бурячки”

0

У Гатному депутати сільради надали дозвіл на розробку проекту землеустрою про відведення у приватну власність земельної ділянки, яка знаходиться на асфальтованому перехресті на межі Гатного з Крюківщиною Києво – Святошинського району. Про це пише місцеве видання “Гатне Інфо”.

Повідомляється, що на публічній кадастровій карті з’явилась ділянка площею 2 сотки комунальної власності з цільовим призначенням під ведення особистого селянського господарства.

На місці виявилося, що це ділянка дороги, яка слугує для безпечного виїзду з вулиці Прикордонної і з’їзду з вулиці Жулянської, а також забезпечує заїзд на великий житловий масив сіл Гатного та Крюківщини.

У кількох десятках метрів від виділеної ділянки ведеться будівництво житлового комплексу “Оренж Парк”. Такі забудови вимагають від місцевих органів влади забезрпечення належної інфраструктури – широких проїздів, місць для паркування тощо. У даному випадку відбувається зменшення площі дороги.

Відповідно до Генерального плану села на цьому місці чітко передбачено перехрестя з зеленими насадженнями.

Згідно з витягом про земельну ділянку з публічної кадастрової карти, на цю земельну ділянку зареєстроване обмеження у використанні – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи”. Тим не менше, рішенням 30-ї сесії Гатненської сільської ради було затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на перехресті у власність громадянки Вікторії Євченко.

Нагадаємо, що теща секретаря Гатненської сільради Петра Дрощі намагалася збудувати на сараях людей багатоповерхівки. Також депутати Гатненської сільради захищали будівництво заправки на газогоні високого тиску біля траси.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539