Сміттєві пейзажі на “Либідській” обурюють киян (ФОТО)

0

Мешканці Голосіївського району скаржаться, що стихійні торгівці засмічують тротуари біля станції метро “Либідська”.

“Як вам ця краса? Либідська, майже центр міста, навколо пафосні висотки, Оушен плаза всі діла. І тут апогей розквіту нашої європейської столиці – мальовничі купи сміття, які з кожним днем стають все більші й більші”, – говорить киянка Анастасія Іленьків.

“Я написала про цю красу до КБУ “Контактний центр міста Києва 1551” і запросила наші чудові комунальні служби зробити щось із цією розкішшю. А вони мені дзвонять кожного дня і питають “А де то є ті купи? Нє, ну ви канкрєтно скажіть, де саме”. Та йомайо – приїдьте хоч разок і самі все побачите, бо повз ці пейзажі неможливо ходити без завмирання серця”, – додає вона.

На фото видно, що біля виходів з метро “Либідська” біля ТЦ “Інтервал-Плаза” є кілька смітників, а біля них звалище пакетів та коробок.

Сміття біля станцій метро – системна проблема для Києва. Раніше “Громада Київщини” писала про купи харчових й інших відходів на Оболоні. Вони виникають, бо комунальні служби та поліція не перешкоджають стихійній торгівлі. Також поряд з виходами з метро, як правило, розташовано кілька десятків МАФів. У результаті їх діяльності також з’являються стихійні смітники.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539