Київрада позбувається старих тролейбусів у столиці

0

Київрада проголосувала за безоплатну передачу двох старих київських тролейбусів місту Лисичанську. Обидва тролейбуси відпрацювали свій ресурс і не використовуються. За відповідний проект рішення проголосували 80 депутатів із 99 присутніх.

Директор “Київпастрансу” не заперечував проти такої передачі.

“КП “Київпастранс” не заперечує щодо передачі тролейбусів типу ПМЗ Т-2 інв. №№ 539, 544, які вичерпали свій граничний ресурс та не експлуатуються, у власність територіальної громади міста Лисичанськ”, – йдеться у відповіді Київській міській держадміністрації генерального директора “Київпастрансу” Дмитра Левченка.

 Зауважимо, що пропонувалося передати інший тролейбус із номером 541, але виявилося, що Київ його так само безоплатно передає Білій Церкві.
За технічними даними, тролейбус такого типу має повну споряджену вагу 12 тонн і випускався з 1993 до 2008 року. Передані Лисичанську тролейбуси 2002 і 2003 років випуску відповідно.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539