Київрада обмежила вночі продаж алкоголю

0

Київрада обмежила продаж алкоголю вночі. Відповідний проект рішення проголосували депутати на засіданні. Про це пише ініціатор проекту рішення депутат від БПП Владислав Михайленко.

Відповідно до прийнятого рішення, суб’єкти господарювання, які зареєстровані в установленому порядку та мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, з 23:00 до 10:00 не матимуть право продавати пиво (безалкогольне можна), алкогольні, слабоалкогольні напої та столові вина.

Заборона стосується стаціонарних об’єктів торгівлі, малих архітектурних форм та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення.

Натомість на кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани ця заборона не поширюється.

Судячи з пофракційного голосування, проект рішення об’єднав всю залу.

Нагадаємо, що зокрема “свободівець” Прохор Антоненко неодноразово брав участь в боротьбі з незаконними наливайками на Святошині, коли активісти виливали сурогат просто на землю і сніг, а місцеві алкозалежні його намагалися злизувати з землі.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539