Селищна голова Коцюбинського потрапила в 10 проекту “Нові лідери”

0

Ольга Матюшина, яку обрали мешканці селища Коцюбинське селищною головою, потрапила до 10 фіналістів у проекті “Нові лідери”.

Про це повідомили на Facebook-сторінці “Нових лідерів”, куди Матюшина подалася з проектом громади по захисту Біличанського лісу.

“Оскільки 4 роки межі Біличанського лісу не виносили в натуру, то моя громада делегувала мене для участі в цей проект. Поки відбувався кастинг – у нас вже є результати – ми домоглися виділення коштів з бюджету на винесення межі в натуру. Цей проект дає можливості почути голоси різних громад. І це прекрасна можливість для Коцюбинського розказати про ті питання, які треба вирішувати і які не вирішувалися роками”, – каже селищна голова Ольга Матюшина “Громаді Приірпіння”.

“Проект допоміг нам тим, що нарешті дали гроші і оголосили тендер. Тепер під контролем ЗМІ межу Нацпарку виноситимуть в натуру і депутати вже не зможуть захистити свої ділянки в лісі. Коцюбинське ж може передати свій досвід боротьби за фундаментальні державотворчі процеси. Ми маємо навчити всю країну, що депутати і чиновники – це інструменти людей. І люди мають знати, як ними користуватися, щоб держава запрацювала для створення суспільного блага. Цьому взагалі мають вчити з 9 класу в школах”, – наголошує Матюшина.

Після першого ефіру на сайті проекту в Матюшиної найвищий рейтинг підтримки.  У голосування взяло участь станом на 12 жовтня 14:30 понад 2 000 користувачів.

Ще влітку активістам селища вдалося домогтися виділення майже 1 000 000 млн бюджетних коштів на винесення меж Біличанського лісу в натуру.

НПП “Голосіївський” провів тендер і протягом цього та наступного року межа в натуру Нацпарку має бути винесена.

Нагадаємо, що в.о. мера Ірпеня Анастасія Попсуй (партія “Нові обличчя”),яка змінила прізвище на Заблоцька і яка подавалася на проект “Нові лідери” з школою геніїв, зняла свою кандидатуру з проекту до того, як розпочався головний кастинг 100 претендентів.

Блогери “Української правди” критикували кандидатуру Попсуй у проекті Нові лідери. Їй закидали нульове декларування та придбання іномарки за ціною 30 000 грн.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539