Самопроголошений Єременко про іншого самопроголошеного: “Слово Даніша =0”

0

Після чергової спроби перевороту в Коцюбинській селищній раді самопроголошений голова Микола Єременко засудив дії колишніх спільників з Нових облич і назвав їх зрадницькими.  Мешканець Ірпеня Євген Мельничук, який позиціонував себе як поміник Єременка при цьому пояснив, що Єременко пожертвував собою свідомо.

“Я думаю, что сегодня (24 жовтня) реестр покажет, что самый легитимный – Сергей Даниш. Все сделано згидно чинного законодавства. Депутаты понимая проблему такую, провели сессию, відсторонили секретаря Єременка, якому надавали повноваження 2017 року і призначили нового секретаря Сергія Даніша. Який повинен розблокувати бюджет, проплатити борги Нафтогазу…”, – розповідає Євген Мельничук, який позиціонував себе як радник самопроголошеного голови Єременка і наголошував під час псевдосесії, що саме Єременко готуються до опалювального сезону.

“Приходится иногда жертвовать политическими своими… креслом, и идти уже во имя громады. Сегодня если Матюшина вцепилась за кресло и держится на зло всем ветрам – пускай всем людям плохо – но она все равно держится. То Еременко, как секретарь, который прекрасно понимает, что чтобы устранить ту политическую интригу, которую создала команда Ольги Матюшиной, он идет на такие-вот вынужденные меры во имя теплых труб в каждом доме громады Коцюбинского”, – резюмує Мельничук.

Під час псевдосесії депутати “Нових облич” жодним чином не коментували, чому вирішили зняти Єременка.

“Я все знімав на камеру і запитував, з чим не справився на їхню думку Єременко, що він не зробив. ”

Примітно, що сам Єременко вважає дії Даніша і партії “Нові обличчя”- зрадою і навіть не підозрює, що чимось жертвує свідомо “в ім’я теплих труб”.

“Єременко прекрасно розумів, що Новим обличчям для чергової спроби перевороту не вистачає 1 голосу. І він вийшов на торги. Питання було не лише в фінансах, як ми знаємо з аудіозаписів, що він “Новим обличчям” цитую – “торчить”.  Питання в тому, що в Єременка, який в 2010 році балотувався на голову селища, є нереалізована амбіція.  Було цілком логічно, що після перевороту Єременко більше не потрібний Новим обличчям. Щоб замінити його  досить буде 14 голосів. І видно, Даніш дав слово, що Єременко буде правити що б там не було. І тут такий болючий фінт навіть у псевдореальності. Але найбільш смішною є позиція Мельничука. Їх двох разом з Єременком взяли на хабарі. Мельничук казав, що він радник голови – як пафосно звучить! І тут вже 24 жовтня Єременко пише одне, а його подільник коментує інше. Такі як Єременко, Анісімов, Мельничук – це вічні флюгелі. Людина, яка зрадила раз заявлені громаді принципи – буде продаватися”, – наголошує журналістка і мешканка селища Ірина Федорів.

“Тепер питання, чи буде Єременко ходити в суд, з якого його випхали нещодавно Нові обличчя, і чи далі юрист Нових облич Стогов буде представляти його як сторону в суді”, – додає Федорів.

Народна депутатка Ольга Червакова наголосила, що все що відбувається в селищі – це наслідок того, що не притягнута до відповідальності Юлія Главацька, яка в 2016 році влаштувала перший переворот і яку досі судять лише у першій інстанції.

Станом на ранок 25 жовтня Ольга Матюшина значиться в реєстрі і є законно обраною селищною головою, згідно з інформацією на сайті Центральної виборчої комісії.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539