“Тітушководу” Крисіну сільрада Гатного дала позитивну характеристику

0

Сільрада села Гатне Києво-Святошинського району надала на місцевого активіста негативну характеристику, порушивши закон про захист персональних даних. Натомість скандального “тітушковода” Юрія Крисіна сільрада характеризує позитивно, повідомляє Громадський рух ЧЕСНО

Людина, яка отримала вирок 5 років позбавлення волі за співучасть у вбивстві під час Майдану журналіста В‘ячеслава Веремія, характеризується чиновником позитивно.

За час прожавання в селі Гатне характеризується позитивно.Приймав активну участь у благоустрою вулиці Троячндової с . Гатне, – йдеться у довідці-характеристиці, наданій до суду, за підписом сільського голови Броніслава Корицького (орфографію збережено, помилки виділено – прим. ред.)

При цьому виконком сільради повідомляє, що скарг та компрометуючих матеріалів на Крисіна не надходило.

Ця позитивна характеристика, зокрема була використана суддею Лінником, щоб дати Крисіну умовний термін за важкий злочин. Але апеляційний суд скасував той вирок і зараз Крисін відбуває покарання (5 років) в Торецькій колонії. По іншій справі суд ще триває. Характеристика ця там теж є, – пише на своїй сторінці в Фейсбук один із місцевих активістів Сергій.

Член поліцейської комісії Київради В’ячеслав Жигун не здивований такій характеристиці сільради. За його словами, навіть у поліцейській комісії Київської міської ради є симпатики Крисіна.

Матір загиблого журналіста В’ячеслава Веремія вражена такою позитивною характеристикою “тітушковода”.

Гатненська сільрада вражає, наскільки може маніпулювати цінностями. Ніби в Гатному якась паралельна викривлена реальність. Під час обговорення цинічного нападу депутата райради Олександра Паламарчука на школяра депутати сільради й частина гатненців захищали районного депутата і звинувачували самого школяра. Присутні журналісти й громадські активісти, як місцеві, так і приїжджі були вражені. Депутати сільради вдягають вишиванки, співають Гімн на сесіях, відкривають пам’ятник дисиденту Валерію Марченку, але при цьому засуджують дії громадських активістів, які вимагають прозорості й підзвітності від сільради. Дисидент Марченко, мабуть, у труні перевернувся, – зауважує журналіст Громадського руху ЧЕСНО Сергій Огородник, який 3 роки прожив у Гатному і став свідком тих подій.

Нагадаємо, сільрада Гатного порушила закон про захист персональних даних і надала негативну характеристику на місцевого жителя-активіста.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539