Як не втратити переплату за гарячу воду та тепло

0

Ті кияни, які мали переплату за опалення та гарячу воду, можуть втратити кошти, якщо не звернуться до ПАТ “Київенерго”. Про це повідомляють містяни, які захотіли, аби нове комунальне підприємство “Київтеплоенерго” зробило перерахунок з урахуванням авансу.

“Розмір коштів надміру сплачених за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води не перереходять до КП “Київтеплоенерго”, адже підприємство “Київтеплоенерго» не є правонаступником прав та обов’язків ПАТ “Київенерго”. З метою повернення надміру сплачених коштів з рахунку ПАТ “Київенерго”, споживачі можуть звернутися до районного сервісного центру Концерну”, – йдеться в офіційному листі підпириємства.

З собою треба прихопити документи: копію та оригінал паспорту, ідентифікаційного коду, копію квитанції про оплату відповідної послуги та банківські реквізити, на які проводитиметься повернення коштів з печаткою банку.

Нагадаємо, через борги приватної компанії “Київенерго” “Нафтогаз” припинив постачання газу комунальному підприємству “Київтеплоенерго” через що значна частина киян кілька місяців поспіль жила без гарячої води.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539