За 3 роки – дві станції метро на Виноградар

0

Сьогодні відбувся аукціон на вибір генпідрядника будівництва метро на Виноградар. Переможцем визнано ПАТ “Київметробуд”.

“15 хвилин тому, хтозна з якої спроби, нарешті відбувся аукціон на вибір генпідрядника будівництва #метроНаВиноградар. Ні, навіть не так. Аукціон відбувся! Виноградар зрозуміє”, – написав депутат Київради Олексій Окопний.

“Мабуть, ще жодну тендерну процедуру ми не чекали з таким нетерпінням. Це була якась безкінечна історія. Зрозуміло, що КП “Київський метрополітен”, як замовнику, потрібно було дотриматися всіх строків, вимог і гарантій. І на фоні тих 30 років, відколи масив чекає на своє метро, пара місяців здаються невеликим строком. Але для виноградарців кожна нова відстрочка – це було “все пропало”, – додає він.

За словами депутата, на будівництво піде понад три роки. “У тендерній документації замовник вказував тривалість будівництва першої черги (2 станції) – 36 місяців”, – уточнює Окопний.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539