Карплюк просить Федорука ветувати землевиділення для Зіневича, інакше відкличе депутатів НО

0

Партія “Нові обличчя”, яку очолює екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк, закликає мера Бучі Анатолія Федорука ветувати рішення Бучанської ради від 29 листопада.  Про це йдеться в заяві прес-служби “Нових облич” на сайті партії.

В заяві, зокрема, мова йде про ветування рішень ради, якими було виділено 3 земельні ділянки в лісі особам, наближеним до власника Інтернет-провайдера “Бест” Олексія Зіневича.

Примітно, що про виділення інших чотирьох земельних ділянок в лісі, за які депутати Бучанської ради також проголосували 29 листопада, в заяві не йдеться.

Дивним виглядає той факт, що в своїй заяві партія “Нові обличчя” не звертається до своїх партійців у Бучанській раді, які входять до складу “профедоруківської” більшості й є найбільшою фракцією в раді, до якої входить 8 депутатів, і не просить їх не голосувати за дерибан.

Партія звертається до кума Карплюка – мера Бучі Федорука й в ультимативному порядку вимагає ветувати рішення по Зіневичу, інакше – заявляє, що вимушена буде почати процедуру відкликання депутатів.

Також партійці Карплюка зазначають, що у разі невиконання вимог партії “Нові обличчя” Федоруком, вони будуть через суд скасовувати ці незаконні рішення.

До того ж, у партії визнають, що виділення землі в Лісовій Бучі, де Карплюк мав будинок і де побудував на землях державного лісового фонду ЖК “Річ таун”, незаконне, що ці ліси є лісами 1 категорії і що виділення тут землі суперечить Постанові Верховного Суду України.

Джерело “Громади Приірпіння”, наближене до бучанських депутатів, зазначає, що депутати від партії “Нові обличчя” в Бучанській раді не підконтрольні Карплюку і не могли не знати, кому саме виділяється ця земля:

“Готував ці проекти рішення Василь Олексюк (секретар Бучанської ради від партії “Нові обличчя” – прим. ред.). Думаю, не без допомоги Квашука та Янкового (депутати від “Батьківщини” – прим. ред.) Він чудово знав, кому ця земля. Депутати проголосували, бо так сказав Федорук. Знаю, що він їм щось пообіцяв. У Олексюка давно напружені стосунки з Карплюком але з чогось же він має жити. На зарплату секретаря не поїздиш на Рендж Ровері. Думаю, відкликання депутатів з “Нових облич” почнеться саме з Олексюка, далі Сусліна, Кухаренко, Мостіпака..”

Як відомо, 29 листопада на сесії Бучанської ради депутати майже одноголосно проголосували за виділення 7 земельних ділянок в лісі. 3 з них були виділені особам, наближеним до Олексія Зіневича.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539