У Києві відкрили резиденцію Супер-Миколая (ФОТО)

0

Запрацювала вона у приміщенні головної пошти на Майдані Незалежності. Її створили з нагоди виходу у прокат 13 грудня сімейної комедії “Пригоди S Миколая”.

Праворуч від входу встановлено кілька ялинок, а за великим дерев’яним столом сидить головний герой фільму, янгол та цар. Поряд – кількадесят дітей та знімальна група стрічки – режисер Семен Горов, продюсер Марія Каель, актори Марія Єфросиніна та Василь Вірастюк.

“Найважчим був лютий холод, за якого, граєш ти чи ні, а все одно «заморожений». На зйомках навчилась втеплюватися так, що можу навіть видати посібник про те, як на колготи натягнути гамаші, рейтузи, зверху все це обгорнути харчовою плівкою, і лише після цього одягати костюм”, – пригадала акторка та телеведуча.

Марія захоплюється, як на знімальному майданчику поводилися діти – Максим Лучак та Іванка Бородай. “Вони – професійні актори, які нікому не завдавали перешкод через холод. Я пригадую, як наш Максик героїчно витримав нічну зміну, коли було аномально холодно – мінус 20 градусів, а він стояв і тримався у кадрі. Я бачила, що від холоду на його обличчі навіть з’явилася слізка. Але Макс так відіграв, ніби це сльози щастя від того, що він побачив Миколая”, – розповіла Єфросиніна.

Резиденція працюватиме упродовж 10-19 грудня.

Фото – фб Укрпошта

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539