Сітілайти в Ірпені належать новій співмешканці Карплюка

0

В Ірпені з’ясували, кому належать нові сітілайти на місці спиляних дерев. Власницею об’єктів завнішньої реклами в місті стала Тетяна Олександрівна Пащинська, яка доводиться дружиною депутату Ірпінської міської ради від “Нових облич” Олександру Пащинському та дочкою заступниці Ірпінського голови Лідії Михальченко, отримала квартиру в дар у 2012 році.

Про це повідомила мешканка Ірпеня Михайлина Скорик.

“За оcтанні півроку в центрі Ірпеня з’явилися десятки нових сітілайтів. Зокрема, на місці спиляних дерев на вулиці Попова, вздовж Соборної та на вул. Заріфи Алієвої, де обіцяли облаштувати бульвар з деревами, “виросли” рекламні конструкції. У рамках проекту #відкритийІрпінь, який полягає у моніторингу рішень ради на корупційну складову, Неля Лавровська знайшла документ, відповідно до якого, поставити “об’єкти зовнішньої реклами” Ірпінська міська рада дозволяє Пащинській Тетяні Олександрівні. На жаль, додаток до рішення влада не оприлюднена, тому ми не знаємо, про які саме конструкції йдеться”, – розповідає Скорик.

“Але сітілайти на фото – єдині нові, які з’явилися в місті за останні півроку. Відповідно до оприлюдненого документу, на рішенні стоїть підпис Володимира Карплюка, на той час – міського голови Ірпеня. Цікаво, що на нещодавніх громадських слуханнях виявилося, що Володимир Карплюк нині вказує як свою домашню адресу квартиру, яка належить саме пані Пащинській”, – додає Скорик.

Як відомо, саме квартиру Пащинської Карплюк вказав як власну адресу під час громадських слухань по Генплану Ірпеня.

Нагадаємо, у Бучі Карплюк до недавнього часу був зареєстрований в одній квартирі разом з забудовницею Наталією Бойчук, яка нібито народила йому в Америці сина.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539