Карплюк піде в президенти? Як наперсточник шантажує обласний штаб БПП і Порошенка

0

Після того, як в парламенті зареєстрували постанови про призначення виборів мера Ірпеня і про виборів Ірпінської міської ради, яку в тому числі підписали й нардепи БПП, Карплюк вирішив нагадати про себе і свою вагу обласному осередку партії Порошенка.

На одному з сайтів вийшла публікація про те, що Карплюк може піти в президенти. Кампанію нібито планує вести на Київщині, а у другому турі передасть голоси якомусь із кандидатів.

Карплюк спростував цю інфомрацію, але лише через кілька годин, коли її встигла передрукувати вже низка ЗМІ. І це спростування було таким, що підсилило відчуття того, що ймовірність балотування для Карплюка не виключена.

Слово “наразі” означає: не виключено, що за кілька днів чи годин може бути і зовсім інше рішення. Воно ж залежить лише від партійців “Нових облич”, які повсністю підконтрольні Карплюку і можуть оголосити його хоч Генсеком ООН.

На кого ж посилається сайт, який оприлюднив цю інфомрацію? На заяву представникаМіжнародного руху Українських громад. Хто входить до виконкому, якщо вірити сайту, цієї організації? За посиланням я бачу біографію Фісуна. Хто такий Фісун?

Фісун торік в УНІАНІ розповів про те, що мені як журналісту вручають премію “Унітаз року”.

Зрозуміло, що Фісун зробив це на чиєсь замовлення і не важко здогадатися чиє. В УНІАН за гроші можна на прес-конференції розповідати будь-яку єресь. Вони за окрему плату ще новину з того зроблять.

І що характерно, інформація про премію “Унітаз року” та про те, що Карлюк може збирається в президенти вийшла зокрема і на Gazeta.ua… Тобто один і той самий ресурс розмістив інформацію і про вручення мені премії “Унітаз року” і про те, що Карплюк може піти в президенти і там, і там є зв’язок з Фісуном…

А після спростування Карплюка, де вжиті слова “наразі”… Стає все більше, ніж зрозуміло.

Наскільки Карплюк може бути цинічним у поширенні дезінформації? 

Ну, рівно настільки, щоб за рік до смерті Петра Мельника поховати його… Так сталося тоді, коли Карплюк заявив про безстроковий пікет прокуратури області після вручення підозр. Пікет не протримався і півдня… Щоб перекрити свій провал в ЗМІ фейкові сайти Приірпіння з орбіти Карплюка запустили качку, що помер Петро Мельник. Вона і мала зам’яти провал безстрокового пікету Карплюка під прокуратурою.

У соцмережах мали б переключитися з провалу Карплюка на історію з Мельником.

Тобто Карплюк може спокійно, щоб прикрити себе в ЗМІ поховати ще тоді живого ректора академії, який дав йому путівку в політичне життя й тягав його на конференції Партії регіонів.

Тоді ми питали Мельника, як його випускник міг так з ним вчинити. Мельник сказав, що настане час і він розкаже все про свого студента Карплюка. Але не встиг. Через рік після фейку таки дійсно помер.

Але рік тому, коли ми написали що це деза- сайти підконтрльні Карплюку звинуватили нас в тому, що це нібито ми “поховали” ректора заживо.

Тепер сам Карплюк у тому, що поширили новину про те, що він сам може піти в президенти, знову, звинувачує своїх опонентів.

Тобто цинізму немає меж. Так само, як Карплюк зізнавався, що він кум мера Бучі екс-регінала Анатолія Федорука, а потім зрікся Бога і сказав, що кумом він бути не може, бо він – атеїст. То коли він був чесним? Коли до хреста разом стояли? Чи тепер, коли зрікся і кума і Бога?

Тепер же, коли в його Ірпені біля парку, який він відкривав разом з Тимошенко, висотки-недобуди. Він сам закликав інвестоірв довіряти його однопартійцю-забудовнику. А тепер каже людям, що це їхні проблеми…

От як з такою людиною, наперсточником регіонального масштабу, фігурантом антикорупціних розслідувань міг про щось домовитися осередок БПП? А як Тимошенко могла піти і відкривати парк, де будуть недобудовані висотки?

Зрозуміло одне – Карплюк багатіє на наших зелених зонах і торгується за недоторканість. А політики занальнонаціонального рівня грають із жульйом по його ж правилам. Риторичне питання, хто тут виграє.

Сподіваюся, що таки громада. В БПП мають зрозуміти, що репутаційні ризики перед виборами президента і парламенту – це дуже небезпечна річ.

Громади Пріирпіння вимагають від всіх політичних сил, які представлені в парламенті:

– призначити вибори мера Ірпеня

– призначити вибори Ірпінської та Коцюбинської рад, де партійці Карплюка діють протизаконно і приймають незаконні рішення

– не підтримувати Карплюка на 95 окрузі й готувати гідних кандидатів, яких може підтримати громада.

 

Авторка: Ірина Федорів, журналістка і мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539