Навіщо Даніш ошукав коцюбинців: хто ж розширив виїзд з селища?

0

Розширення повороте з Пономарьова на проспект Паладіна виконували підрядники за кошти київського бюджету. Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит мешканки селища і журналістки Ірини Федорів.

“Я три роки просила область зробити цей поворот. Ми написали не один лист. Тежили чиновників у соцмережах. Я зрозуміла, що область тут нічого робити не буде. Звернулася до нардепа Дмитра Белоцерковся, який очолює осередок БПП в Києві і попросила про допомогу. Він спрямував мене для вирішення питань по Робітничій і повороту до профільного департаменту КМДА. Згодом моя депутатка Куцан побачила, що ремонтують у столиці Паладіна. Ми зрозуміли, що якщо ми не дотиснемо питання, коли є техніка – нам роками ще доведеться чекати розширення повороту”, – розповідає Ірина Федорів.

“Київ нам не відмовив і ми постійно контролювали перебіг робіт. Пересилали фото в департамент. Роботи були ускладнені тим, що треба було знайти власників кабелів і оптоволокна, яка хтось повісив на стовпі. І от, коли ми з Куцан і ще одним депутатом Олександром Ковальчуком та працівниками ради контролювали кожен день пербіг робіт, уявіть наш подив, коли ми побачили, що самопроголошений голова Даніш написав, що він це зробив разом з представником Президента в Київській області Терещуком. Більше того, цю дезінформацію для піару Даніша поширили і в газеті. Офіційна відповідь Києва доводить – область і Даніш тут ні до чого”, – додає Федорів.

У КОДА на аналогічний запит на інформацію навіть не відповіли, чим порушили українське законодавство.

Нагадаємо, самопроголошений голова Сергій Даніш повідомив, що саме завдяки йому і голові ОДА Терещуку розширили поворот – виїзд з Коцюбинського на Київ.

Також ірпінські ЗМІ, які підконтрольні Володимиру Карплюку, нещодавно поширили інформацію, що в Коцюбинському демонтували заправку, яка нібито належить Матюшиній.

Як відомо, Матюшина сама звернулася до правоохоронних органів, якби незаконну заправку, яку розташували на ДОЗі, – прибрали.

“Як і у випадку з розширенням повороту з Коцюбинського на Київ, у випадку демонтажу заправки, представники Нових облич прийшли потфографуватися для піару і черговий раз роблять не що інше, як поширюють дезінфомрацію селищем”, – наголошує Федорів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539