Господарі шукають собак: їх налякали феєрверки

0

Після свят почастішали випадки зникнення собак. На різних ресурсах в Інтернеті кияни повідомлять про пошук домашніх улюбленців або знайдених без господарів.

“Дуже багато оголошень в період свят про загублених або знайдених собак. Тварини тікають від звуків феєрверків та галасу. Закликаємо власників собак пильнувати своїх улюбленців”, – йдеться на фейсбук сторінці Голосіївського району.

Її адміністратори звертають увагу на групу, у якій є інформація про загублених або знайдених тварин у районі.

Як відомо, домашня собака, дійсно, боїться феєрверків, які супроводжуються досить гучними звуками вибухів. Це і викликає паніку у тварини, оскільки у них набагато вище слухова чутливість і звук просто виявляється занадто голосним для їх сприйняття. Крім того, феєрверк – це низка яскравих кольорових спалахів, які теж можуть лякати собаку і засліплювати її на короткий час. Чотирилапі починають тремтіти, підтискати хвіст під себе, а інколи намагаються і втекти від господаря у тихе і безпечне місце.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539