Ожеледь в Коцюбинському: дідусь підслизнувся і помер – серце не витримало

0

На свята поблизу відділку поліції в селищі Коцюбинське впав дідусь. мешканець селища Юрій повідомив, що дідусь підслизнувся і після падіння помер. Саме цей мешканець дочекався поліції.

“Коцюбинське. Перевулок Паризької комуни, 20. Дід йшов, впав, підслизнувся. Зараз лежить мертвий. Чекають поліцію, яка, ймовірно, святкує і не квапиться їхати. Чоловіку з виду років 70,” – пише очевидець.

Мешканці нарікають на непочищені вулиці і зазначають, що люди дійсно падають.

Через те, що сніг не чистять належним чином, коцюбинці замовляють накладки на чоботи, які можуть убезпечити в ожеледь. 9 cічня в Коцюбинське доставили “Новою поштою” таких з десяток.

Самопроголошена влада, яка вивела майже 50 % бюджету на недобросовісного теплопостачальника, радить людям, як в часи прем’єрства екс-регіонала Миколи Азарова, самим розгрібати сніг.

Правоохоронці повідомили редакцію, що дідусь помер після падіння і свідки дійсно бачили, що він підслизнувся.

“Судово-медична експертиза встановила, що у чоловіка була гостра ішемічна хвороба серця”, – повідомляє прес-секретар Нацполіції в Київській області Микола Жукович.

Відповідно правоохоронці не будуть розслідувати цей факт як смерть, що настала в наслідок нечищених вулиць.

Мешканці обурені заявами, що їм треба брати в руки лопати і самим розчищати вулиці при тому, що з бюджету пішли мільйони на комунальне підприємтсво УЖКГ “Біличі”.

“Коли волонтери гребли торік дороги і допомагали УЖКГ “Біличі” – не було техніки і депутатська більшість блокувала бюджетні кошти – це була одна ситуація. А коли майже 50 % бюджету селища просто вивели і за ці гроші можна було купити для УЖКГ “Біличі” кілька тракторів, достатньо суміші, найняти достатню кількість людей для прибирання вулиць – це просто цинізм просити людей самих лопатити вулиці. Тобто вони вкрали гроші громади і просять людей самих махати лопатами. І ціна цьому може бути не просто травми, а життя людини. Це все, що треба знати про результат договорняків рівня обласного осередку БПП і партії “Нові обличчя” перед президентськими виборами, – каже Ірина Федорів, журналістка і мешканка селища Коцюбинське.

“Зате тепер селищна рада під вибори стала ручним адмінресурсом. Якщо раніше в раді можна було почитати те, що видає громада або газети руху ЧЕСНО, то тепер тут у захопленій адмінбудівлі всім видають агітацію за Петра Порошенка. Гроші вивели, злодії не сидять, дороги не чищені, техніки нема і от вам замість господарського результату газета з гороскопом, яку поширює рада”, – резюмує Федорів.

Газету з агітацією за Петра Порошенка розмістили в раді на заявах “на поховання”. На газеті написано “Майбутнє України залежить від нас”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539