Спільника Єременка можуть закрити в СІЗО вже в квітні

0

31 січня в Ірпінському міському суді мали слухати спаву про хабарництво, у якій проходить депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко та його спільник мешканець Ірпеня Євген Мельничук.

“Засідання у цій справі перенесли на квітень місяць. Єременко та Мельничук запізнилися на засідання і суддя переніс слухання справи на квітень. Прокурор в судовій залі намагався вручити Мельничуку клопотання про зміну запобіжного заходу. Правоохоронці переконані, що Мельничук систематично зловживає своїми процесуальними правами. Мельничук не захотів ознайомитися з клопотанням. Це знято на відео. Адвокати Мельничука і Єременка не були присутні. “, – розповідає депутатка Коцюбинської ради Олександра Куцан, яка стала свідком того, що відбувається в залі суду.

Суд перенесли на 3 квітня.

Нагадаємо, 24 травня 2018 року правоохоронці затримали Мельничука та Єременка на хабарі. Їх згодом випустили під заставу.

Наприкінці травня журналісти оприлюднили аудіозаписи розмов Єременка, який просив вирішити питання з ДФС і наголосив, що він “торчить” Новим обличчям після перевороту.

У червня місяця Єременко та Мельничук здійснювали тиск на слідство і пікетували Генпрокуратуру з труною та оркестром.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539