Біличанський ліс: самопроголошена влада зливатиме справи у судах

0

Від імені Коцюбинської селищної ради до судів почали надходити клопотання у справах щодо дерибану Біличанського лісу. Подає їх від імені ради, яка має представляти інтереси громади, – самопроголошений голова Коцюбинського Сергій Даніш та його юристи, які отримали довіреності, скріплені підробною гербовою печаткою.

Про це нам стало відомо з реєстру судових справ. Буквально вчора Коцюбинську раду доєднали до справи, яка слухатиметься наприкінці лютого. Мова йде про повернення ділянок в лісі, котрі роздали за часів головування екс-регіонала Вадима Садовського, який перед місцевими виборами знявся на користь Сергія Даніша.

Що ж це за таке ТОВ “Грінінвест”, кому подає руку допомоги самопроголошений селищний голова Даніш?

ТОВ “Грінбудінвест” як і ТОВ “Грінінвест” зареєстрвоані за однією адресою. “Грінбудінвест” – це товариство, статутний фонд якого поповнив депутат-злидень Владислав Євстєфєєв (представляв ВО “Батьківщину”) майже на 8 мільйонів (колись ця сума дорівнювала річному бюджету селища Коцюбинське!!!). Залишається питання, звідки в депутата-злидня такі кошти. Нагадаю, з слів прокурора, саме Євстєфєєв став кінцевим власником майже 100 ділянок лісу.

Якщо зайти на сайт YouControl, то видно, що у ТОВ “Грінінвест” не одне судове провадження в Господарському суді. І ці судові справи стосуються зокрема і земельних ділянок. Позивається в інтересах держави Кабінет Міністрів України і перший заступник прокурора області. До честі прокуратури області – вони 10 років невпинно роблять все, щоб повернути ліс, який став нацпарком, у власність держави.

Перші два засідання, як бачимо, будуть 4 лютого. 11:30 і 11:45. Суддя Щоткін О.В. (біля м. Університет, Симона Петлюри , 16/108).

Як же буде представлена громада в суді у справі щодо Біличанського лісу? А так само, як і в суді, який розслідував справу по каналізації – справу Даніш і його юристи будуть зливати.

А що можна ще чекати від Даніша, який під час дерибану лісу в 2008 році був одним з перших, хто отримав ділянку?

Нагадаю всім, що ми детально описали всю історію боротьби за Біличанський ліс і підняли національну кампанію, щоб вберегти зелені легені Київщини на телеканалі ICTV у проекті “Нові лідери”.

Те, що зараз самопроголошена влада намагається з підробною печаткою відправити в суд людей, які не мають права представляти інтереси громади – це злочин. І цей злочин покриває обласний осередок партії БПП, який злив регіон і Коцюбинське перед виборами дерибанникам Біличанського лісу.

Якщо хоч одне дерево спилять чи бодай одну ділянку забудують через те, що судове представництво громади злите в суді екс-меру Ірпеня і фігутанту антикорупціних розслідувань Володимиру Карплюку і його команді – це персональна відповідальність команди Петра Порошенка на Київщині.

Авторка: Ольга Матюшина, селищна голова Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539