Власенко відмовив депутатам Нових облич у призначенні виборів мера Коцюбинського – документ

0

Депутати Коцюбинської селищної ради від “Нових облич” звернулися до комітету з питань місцевого самоврядування Верховної Ради з вимогою призначити вибори мера Коцюбинського, оскільки вони втретє усунули від виконання повноважень обрану громадою Ольгу Матюшину.

Голова профільного комітету народний депутат Сергій Власенко (ВО “Батьківщина”) надіслав у відповідь листа, в якому йдеться про те, що вибори селищного голови Коцюбинського не можуть бути призначені, оскільки справа перебуває в судах.

“Під час так званого звіту третього самопроголошеного голови Сергія Даніша, який відбувся в Будинку культури й був схожий радше на доповідь на тему “Матюшина кака, а я цяця”, Даніша питали про те, чому він і досі залишається самопроголошеним головою і чому парламент, якщо все законно, не призначає виборів голови. Даніш просто перевів тему і це видно на відео. Він не хоче казати людям про те, що Єременко, який організував псевдосесію 7 березня ніколи не був секретарем ради. Відповідно все, що було відголосоване в цей день – це просто папірці, які стануть доказами в кримінальному провадженні, бо Єременка вже судять“, – каже депутатка Коцюбинської селищної ради Олександра Куцан.

Нагадаємо, 6 грудня Матюшина виграла суд. Рішення вступило в силу. Депутат Микола Єременко, який провів 3 переворот, ніколи не був секретарем ради. Відповідно законно усунути Матюшину від повноважень голови селищна рада 7 березня не могла.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539