Бригада тероборони Києва навчатиме резервістів спільно із ТСОУ

0

112 окрема бригада тероборони Києва зможе використовувати навчальну базу Товариства сприяння обороні України для навчання резервістів. Відповідний договір підписали київський міський військовий комісар полковник Сергій Клявлін, комбриг підполковник Микола Білосвіт і голова Київської міськорганізації ТСОУ Ольга Ніколаєнко.

“Підписання договору дає можливість нашій бригаді використовувати об’єкти та навчальні заклади районних організацій КМО ТСОУ (тири, мультимедійні класи, навчальні бази, техніку тощо) для бойової підготовки особового складу резерву підрозділів бригади, а також пропагувати службу в резерві тероборони м. Києва. Можливо підбирати за їх допомогою кандидатів на службу в резерві”, – розповідає командир бригади Микола Білосвіт.


За його словами, Товариство сприяння обороні України отримає з боку бригади допомогу в патріотичному вихованні молоді.


“Для Київської міської організації ТСОУ це допомога бригади в проведенні навчань, змагань, підготовці до військової служби… допризовної молоді, допомога в виконанні завдань ТСОУ щодо популяризації військової служби, військовоприкладних видів спорту, військових традицій. Допомога в патріотичному вихованні молоді”, – додає Білосвіт.

Нагадаємо, “Громада Київщини” поцікавилася в Київському міськвійськкоматі, як готуються військові зміцнювати оборону столиці в разі загрози і як відбувається набір до бригади тероборони Києва. “Плюси, мінуси, підводні камені” контракту служби в резерві з перших вуст від командування бригади.

Нагадаємо також, що офіцери 112 бригади тероборони навчалися планувати оборону столиці. Київрада виділила з бюджету військкомату фінансування для поліпшення призову в столиці.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539