Син гатненського голови став помічником нардепа-“радикала”

0

Син гатненського сільського голови Ярослав Корицький став помічником нардепа-кнопкодава від “Радикальної партії Олега Ляшка” Дмитра Лінька. Про це написав Лінько на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

“Посилюю команду помічників. Радий долучити до спільної роботи Ярослава Корицького. Працювати і перемагати!” – пише Лінько.

“Щиро дякую Дмитро Володимирович за довiру, радий долучитися до залiзноii команди!!! Разом до перемоги!!!” – відповідає нардепу Ярослав Корицький.

Зауважимо, що Ярослав Корицький – син скандально відомого сільського голови села Гатне Броніслава Корицького, який надав позитивну характеристику до суду тітушководу Юрію Крисіну.

Раніше Лінько писав про виділення коштів з державного бюджету на будівництво дошкільного навчального закладу, яке ведеться в Гатному по вул. Космонавтів. На будівництві фотографувався з батьком Корицького.

Фото з ФБ-сторінки Дмитра Лінька. Зліва направо стоять Олександр Богачов (помічник Олега Ляшка), сільський голова Броніслав Корицький і нардеп Дмитро Лінько

Ярослав Корицький навчався в Національній Академії Державного Управління при Президентові України. Є засновником “Спортивно-оздоровчого об’єднання “ГАТНЕ-1” та має 48 грн частки зі 100 грн статутного капіталу в ТОВ “ПОЛОНІЯ” АФ, яке займається вирощуванням зернових культур.

Згідно з витягом з єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Ярослав Корицький у 2014 році став власником будинку площею 49 кв. м у житловому комплексі в Гатному.

Нагадаємо, крім того, що Дмитро Лінько неодноразово помічений у кнопкодавстві, його картка голосувала без нього в той час, коли Лінько перебував на Одещині.

Нагадаємо також, що за дослідженням Руху ЧЕСНО аналіз голосувань “радикалів” у Верховній Раді показує, що радикали ймовірно лобіюють інтереси олігарха Рината Ахметова.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539