До Гаврилюка в мене дуже великі питання – Ігор Кузнєцов

0

Через 5 років після подій на Майдані журналісти спецпроекту “Вибори вибори” взяли розгорнуте інтерв’ю в Ігоря Кузнєцова.

Це викладач Київського політехнічного інституту, який у 2014 році разом з батьком пішов на майдан під час розгону.

Ця легендарна світлина фотографа Влада Соделя для Reuters.

На ній батько та син Кузнєцови, які стали символами Майдану.

Фото: Влад Содель

Журналісти поцікавилися в Кузнєцова, як він ставиться до тих політиків, які з’явилися завдяки майдану в паралменті.

“До кожної такої людини я ставлюся по-різному. Дивлюся насамперед не на слова, а на дії, голосування, поведінку людини. Скажімо, до Володимира Парасюка я не маю жодних претензій – усе, що він може робити, він, у принципі, й робить, голосування в нього більш-менш адекватні”, – твердить Кузнєцов.

“До козака Гаврилюка в мене дуже великі питання, тому що я не надто розумію, що він робить у Верховній Раді, яка в нього освіта. Його взяли як прикриття, як людину з Майдану, щоб “Народний фронт” набрав на виборах більше голосів. До цього я ставлюся скептично і не підтримую це,” – наголошує освітянин.

Нагадаємо, “Народний фронт” як найрейтинговіша партія у 2014 році зараз має підтримку на рівні 1 %. Нардепутат від 95 округу, до якого входить і Приірпіння, Михайло Гаврилюк пов’язаний з командою “Нових облич” фігуранта антикорупціних розслідувань Володимира Карплюка.

Заступниця голови фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар, яка в парламент прийшла на хвилі Майдану, як і Гавриклюк, одружилася з екс-регіоналом Дмитром Христюкомколишнім заступником Карплюка, якого судили за підписання договорів з ФОП-ом мерцем.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539