Прокуратура вимагає арешту ділянки біля Кампи – суд 20 березня

0

Орендарям горезвісної ділянки поблизу тенісного клубу “Кампа” в Бучі, по вул. Лісовій, 1-а і далі не щастить. Після часткового виграшу Верховного суду та повернення справи до першої інстанції, прокуратура знову подала клопотання до суду про накладення арешту на земельну ділянку, яку орендує ТОВ “Комфорт ЛТД”. Звісно, що-що а заборона будь-яких дій та арешт техніки ще можуть зупинити будівельників від знищення дубів та риття котловану й зберегти ділянку для повернення її державі.

Судове засідання у цій справі відбудеться вже друге – 20 березня. На першому засіданні, яке відбулося 15 березня, забудовники разом з юристом Бучанської міської ради очікувано обрали стратегію затягування процесу – подали стос псевдо доказів та навіть якусь чергову експертизу про те, що лісу на ділянці, де вони знищили 55 дерев, не було. Поки суд вичитує їхні папери, а поліція бездіє, – можна встигнути ще щось погане вчинити громаді: вивезти весь чорнозем, викопати котлован поглибше, більше дерев зрубати.

Дивно, що орендар ділянки ТОВ “Комфорт ЛТД” (ОК “ЖБК “КАМПА-ПАРК” – суборендар, ТОВ “Смарт Універсал Груп”, яку очолює Антон Мирончук – генпідрядник будівництва) забуває, що після програшу судового процесу ліс та землю доведеться повертати в тому ж вигляді, в якому вони були отримані. Не розумію, як хлопці зібрались повертати громаді та області зрізані дуби та граби, яким було по кількасот років. І навіть без них родючий лісовий грунт, який забудовник зачистив до піску та вивіз, сваї та бетонні поєднання між ними – ліквідація цього всього затребує не малої суми, і не факт, що вона в орендаря є.

Всіх небайдужих закликаю прийти на судове засідання та підтримати своєю присутністю представника прокуратури в суді проти “кампівських” забудовників о 15:30 в Господарському суді Київської області за адресою Симона Петлюри, 16.

Авторка: Аліна Лізунова, мешканка Бучі

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539