Карплюк до Євробачення готовий або як Притула в гримерку по драбині ліз

0

Шоумен та ведучий Сергій Притула оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі facebook відео про відвідини Ірпеня. Міста, де ще кілька років тому екс-мер Володимир Карплюк пропонував провести Євробачення. Зокрема, Притула побував з гастролями у Ірпінському будинку культури. За його словами, до вбиральні їм довелося ходити на вулицю, а до гримерки на другий поверх підніматися дерев’яною приставною драбиною.

“Люблю гастролі! Завжди стільки цікавого;)))!”, – пише Притула про візит до Ірпеня.

“Не в усіх концертних залах, де ми працюємо, поряд з гримеркою є вбиральня. Вбиральні в гримерці немає, вона є на вулиці. І це не біда”, – розповідає про зручності в концертному залі на БКЗ Притула.

“А ось це дорога до гримерки. І це теж не проблема”, – сміючись і піднімаючися драбиною, зауважує Притула.

У коментарях під постом Притули місцеві мешканці зауважили, що артист рекламує житло в Приірпінні й мав би знати про стан справ у регіоні з культурою.

Окрім Притули квартири в новобудовах Приірпіння, де відсутня транспортна та соціальна інфраструктура, рекламують співак  та довірена особа Юлії ТимошенкоОлександр Пономарьов, а також продюсер Ігор Кондратюк.

Картинки по запросу Пономарьов, Центральний

Напередодні візиту Притули, до Ірпеня завітав міністр культури Євген Нищук, який разом з в.о. мера Ірпеня Анастасією Попсуй  (змінила прізвище на Заблоцька) посадив біля входу до згаданого будинку культури одну ялинку.

В соцмережі висміяли такі дії Нищука та Попсуй у місті, де гектарами вирубують ліс.

“Одна ялинка, три лопати, десять фотокамер – як щиро піклуються про місто”, – пише Катерина Марчук.

Євген Кульгінський зауважує:

“Ну, не знають вони якою стороною одягати рукавиці… одягають як красивіше”.

До слова, у сусідньому місті Буча, де Притула, якщо вірити рекламі, вже нібито купив квартиру.

Тут закрили єдиний кінотеатр, а на площі перед входом до нього, замість фантанів – смітник.

Світлина від Юрія Єрмолаєва.

“Сергій Притула показав тильний бік тієї показухи, яку вже п’ятий рік влаштовують в Ірпені представники “Нових облич”. Екс-міський голова Володимир Карплюк звітував про відремонтований Центральний Будинок культури на БКЗ через 100 днів на посаді – у 2015 році. І ось завдяки відео артиста всі в місті дізналися, що ремонт звівся до фарбування фасаду, фарбування тротуару та облаштуванню парковки, а насправді гримерки БК та тильна сторона у такому ж занедбаному стані, як і були”, – розповідає мешканка Ірпеня Михайлина Скорик.

Нагадаємо, кілька років тому, екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк заявив, що готовий приймати Євробачення в Ірпені, чим насмішив не лише мешканців міста, а й коміків “95 кварталу”. Тоді Євген Кошовий зауважив, що не можна проводити Євробачення в місті, де мер напивається, бо на тверезу голову “таке ляпнути взагалі не можна”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539