Порошенко зрікся соліста гурту “Мандри” та Сеітаблаєва за кілька днів до виборів

0

Кандидат у президенти Петро Порошенко замінив 5 довірених осіб з 9 у Київській області. Відповідну постанову видали в ЦВК 27 березня, пише Рух ЧЕСНО.

Зі списку довірених на Київщині зник екс-генпрокурор Віталій Ярема, актор з Криму Ахтем Сеітаблаєв та соліст гурту “Мандри” Сергій Фоменко. Більшість нових довірених осіб – юристи.

У місті Біла Церква (округ №90) замість вчительки української мови та літератури Білоцерківського колегіуму Галини Склярової довіреною особою Петра Порошенка став адвокат Вадим Тимошенко.

У селищі Макарів, місті Фастів, Макарівському, Фастівському районах, частині Києво-Святошинського району (округ №91) замість актора та режисера Ахтем Шевкетович Сеітаблаєв, котрий зняв кінофільм “Кіборги” довіреною особою став Сергій Котов. Він працює в Київській територіальній організації партії “БПП “Солідарність”.

25 березня Котов додав рамку від Порошенка до своєї основної світлини у соцмережі facebook.

До того активності на підтримку Порошенка на його сторінці не спостерігалося.

Сеітаблаєв, якого усунули від представництва Порошенка, брав активну участь у агітаційних турах Порошенка.

В агітаційній газеті партії “Солідарність” Сеітаблаєв висловлювався на підтримку курсу Порошенка.

Котов також значиться на сайті ЦВК як акредитований представник ЗМІ від газети “Правова столиця“.

До слова, по округу 95, до якого входить Ірпінь та Києво-Святошинський район, вже є довірена особа Роман Хорольський, який також зазначений на сайті ЦВК як акредитований представник газети “Правова столиця”. Його Порошенко не замінив.

У місті Узин, у Білоцерківському, Володарському, Ставищенському, Таращанському, Тетіївському районах, частині Сквирського району (округ №92) замість соліста гурту “Мандри” Сергія ФоменкаПорошенко довірився Павлу Шестаку, який працює у ТОВ “Дарйон Кепітал” у Білій Церкві. Фірма займається лісопильним виробництвом та надає юридичні послуги.

На перших місцевих виборах до Узинської міської громади у 2017 році Шестак балотувався від “Аграрної партії але не набрав потрібної кількості голосів.

У містах Миронівка, Переяслав-Хмельницький, Ржищів, а також у Богуславському, Кагарлицькому, Миронівському, Рокитнянському районах (округ №93) довіреною особою Порошенка замість Ігора Козловського став депутат Київської обласної ради від БПП Руслан Олександрович Кузьменко.

Депутат керівник ТОВ “Юридична компанія ЕС АНД ПІ”, основний квед якої – юридичні послуги.

На Яготинщині, Бориспільщині, у Згурівському районі та Переяславі-Хмельницькому (округ №98) замість екс-генпрокурора Віталія Яреми, який планує балотуватися по цьому округу, Порошенко довірився Миколі Назарчуку.

Назарчук – керівник ТОВ “Подільська інвестиційна компанія”, яка зареєстрована в Хмельницькій області та займається наданням в оренду майна.

Громадський рух ЧЕСНО підготував розпаковку Петра Порошенка та кількох інших найбільш рейтингових кандидатів на Youtube-каналі.

Крім того, Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.

Також 31 березня, у день виборів Президента України, Рух ЧЕСНО моніторитиме перебіг голосування в режимі онлайн.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539