Київщина: Порошенко відкликав близько 100 спостерігачів у 95-му окрузі

0

Кандидат у Президенти Петро Порошенко напередодні другого туру виборів відкликав близько 100 спостерігачів з дільниць округу №95 (Київська область).

Цю інформацію в коментарі Руху ЧЕСНО підтвердив голова ОВК Олексій Іванченко, який увійшов в комісію за квотою Порошенка.

Було звернення від довіреної особи [Петра Порошенка]. Коли воно надійшло, я точно сказати не можу. Здається, десь 15 квітня”, – повідомив він, уточнивши, що не пам’ятає прізвища цієї особи.

Точну кількість відкликаних спостерігачів Іванченко назвати також не зміг, лише зазначив, що їх було близько сотні.

За словами голови ОВК, напередодні дня голосування всі дільничні комісії округу були чинні та укомплектовані в повному обсязі.

Скільки вийшло [членів ДВК у день голосування], не можу точно сказати, але до роботи кворум був присутній всюди. Станом на 08:15 всі дільниці відкрилися”, – наголосив Іванченко.

Громадський рух ЧЕСНО звернувся по коментар до штабу Порошенка, але наразі відповіді не отримав. У разі її надання рух ЧЕСНО її оприлюднить.

Тим часом у Львові регіональні координатори Руху ЧЕСНО також зафіксували брак спостерігачів на деяких дільницях.

Нагадаємо, Рух ЧЕСНО веде онлайн-марафон, де відстежує хід голосування у другому турі виборів Президента в різних регіонах.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539