Профіль депутата на “Тіндері” та реклама велопрокату Плешка у статті “Де покохатися в Ірпені”

0

Анкета депутата Ірпінської ради Максима Плешка (“Нові обличчя”) є на сайті знайомств “Тіндер”. Про це редакцію “Громади Приірпіння” проінформували читачі.

Вони зробили скрін профілю, де використовується фото депутата, який має дружину і дитину.

Справжність свого профілю він коментувати відмовився. Разом з тим обурився, що журналісти цікавляться його особистим життям:

“При чому тут моє особисте життя до моєї публічної діяльності? Ви взагалі розумієте, на якому ви світі? Ви зараз залазите не на свою лінію, яке вам діло до мого особистого життя?! Хто ви такі, щоб лізти в особисте життя?”

 

 

 

Примітно, що інші читачі помітили, що на одному з сайтів Ірпеня з’явилася стаття: “Де в Ірпені швидко покохатися”.

Одною з найбільш безпечних, але найменш зручних локацій, автори публікації називають “лісок за університетом”. При цьому автор матеріалу чи редакція не пояснюють методології дослідження.

У статті є посилання на те, що у своїй дослідницькій подорожі всі охочі можуть скористатися велосипедами. Посилання йде, звісно, на велопрокат “100 коліс”, який напряму пов’язаний з депутатською родиною Максима Плешка.

Зокрема сайт, який публікував матеріал про секс-локації, розміщував матеріал на захист депутатського бізнесу і писав про дружину Максима ПлешкаМарічку, яка, до слова, балотувалася в депутати Коцюбинської селищної ради в 2016 році.

Плешко переконує, що головне, щоб ті люди, які вирішили покохатися, користуючись порадами в статті, не заважали іншим:

“Я знаю, що працює редакція. Редакція працює встановлено і вони роблять новини і огляди. Я навіть не читав той матеріал, тільки бачив заголовок. Тепер почитаю. Головне, щоб ці люди не заважали іншим і не демонстрували це відверто. Наскільки я знаю, то цей матеріал готували за аналогією у місті Києві. У нас є з кого брати приклад”.

Не зважаючи на те, що Плешко в коментарі запевняє, що статтю про швидке кохання по-ірпінськи він не читав, тему він знає досконало і детально стежить за нею у столичних виданнях.

“Громада Приірпіння” зателефонувала за номером, який вказаний на сайті, що розмістив статтю, аби довідатися про методологію такого нестандартного дослідження. Автор статті Олег Мельник пояснив, як її створював і до чого тут реклама велопрокату Плешка:

“Визначали за шкалою собствєнной опитности и догадок. Дослідження ніякого такого не було. Була схожа стаття, а ми зробили щось своє. Серйозно не треба це сприймати. Стаття прікольна, вона зайшла багатьом. Я взяв посилання на Ti Amo і на велопрокат, бо вони рекламуються на нашому сайті”, – говорить автор статті Олег Мельник.

Нагадаємо, депутат Максим Плешко візначився на зйомках програми “Кандидат”, де він віджимався перед Нестором Шуфричем та переконував, що він не дурник.

До того, він разом з іншими депутатами Ірпінської міської ради від “Нових облич” Богданом Слюсаренком та Анастасією Попсуй приковував себе кайданками до турнікетів прокуратури Київської області й ставав на захист фігуранта антикорупційних розслідувань екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка.

На сайтах Ірпеня депутати себе позиціонували як активістів.

За рівнем доходів у 2016 році депутат Максим Плешко був злиднем. Про це повідомляв рух ЧЕСНО. Згідно з декларацією за 2018 рік, яку депутат подав на сайт НАЗК, він уже не злидень, але заробив втричі менше, ніж його дружина. З власності в нього немає нерумого майна. Є лише дві автівки. Одну з автівок він взяв у користування, а другу Шевроле Лачеті 2007 року випуску придбав у 2018 році майже за 150 000 грн.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539