Викрадення дитини: машину і водія знайшли, жінку продовжують шукати

0

Близько 15:00 “Громаду Приірпіння” проінформували, що машину, на якій нібито вивезли викрадене 4-місячне немовля з дитиною із селища Коцюбинське знайшли.

“План-перехоплення зупинено. Водія зараз допитують”, – повідомляє речник поліції Київської області Микола Жукович.

Відео з місця затримання вже є у мережі.Чоловік сказав, що він – таксист. Номери Ланосу, які озвучують на відео, АА 2364 ХК.

Жінку з немовлям поки не виявили і продовжують розшук, як повідомив редакцію Жукович. Разом з тим на відео очевидець твердить, що в машині була жінка, але наразі достаменно невідомо, чи це  та сама жінка, яка забрала в матері немовля. Нібито на місце для опізнання має приїхати мати немовляти.

Нагадаємо, 23 жовтня близько 12:00 з слеища Коцюбинське невідома жінка викрала 4-місячне немовля, коли мати зайшла у поштове відділення селища. На вигляд жінці років 25, темнява, має на обличчя ластовиння, носить окуляри для зору.

о 15:00 машину, на якій вивезли дитину з селища, затримали поблизу Шулявки. Водій наполягає, що він таксист. Дитини в салоні вже не було.

Всі, хто володіє хоч якоюсь інформацією про подію, прохання повідомити поліцію, чи набирати редакцію “Громади Приірпіння” 050 419 12 49.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539