Начальника Ірпінської поліції Петренка нагородили за знайдене немовля

0

Начальника Ірпінського відділу поліції Олега Петренка нагородили відзнакою “За відвагу в службі”. Це сталося 24 жовтня, у четвер.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Нагороду Петренко отримав за швидко знайдене й повернуте матері тримісячне немовля. Мова йде про викрадення дитини в селищі Коцюбинське 23 жовтня.

Як відомо, 23 жовтня до поліції надійшло повідомлення про викрадення 3-місячного хлопчика в селищі Коцюбинське. Поліція оголосила план-перехоплення. Через три години після повідомлення автомобіль знайшли, це виявилося таксі. Водій дав покази слідчим, завдяки яким особу викрадачки встановили та затримали у Софіїйській Борщагівці.

Як з’ясувалося, 26-річна зловмисниця – уродженка Бердичева з освітою вихователя, отримала контузію в зоні АТО. Жінка була вагітна від співмешканця, однак, в неї сталося раптове переривання вагітності. Про це своєму коханому вона не повідомляла та продовжувала імітувати майбутнє материнство.

Три місяці жінка мешкала у хостелі, а потім заявила близьким, що знаходиться в пологовому будинку.

В цей момент зловмисниця долучилася до волонтерських спільнот, які пропонують допомогу молодим батькам. Під цим приводом і познайомилася з потерпілою матір’ю.

Коли жінки зустрілися в Коцюбинському, мати залишила сина на жанку, яка і здійснила викрадення. Здорову та неушкоджену дитину повернули матері.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539