Лисиця прийшла до “Лавіни” в пошуках їжі (відео)

0

Неподалік парковки ТРЦ “Lavina Mall” поблизу Коцюбинського лисиця шукала їжу в траві. Тварину побачив мешканець Бучі Юрій Новицький у п’ятницю 25 жовтня й зафільмував.

Чоловік розповідає, що лисицю зустрів близько 21-ї години вечора, коли з родиною приїхав на закупи до торгівельного центру.

“Лисиця була дуже спокійна, не звертала ні на кого уваги. Не лякали її ні світло фар автомобілів, ні шум з траси. Вона їла щось з трави на узбіччі. Молодший син, якому 3 роки, хотів вийти її погладити. Тварина виглядала доглянутою і здоровою. Ми записали її на відео десь з 5-ти метрів і поїхали далі, а вона лишилася доїдати”, – розповідає Юрій Новицький.

“Виявляється, Біличанський ліс – не лише плацдарм для майбутніх забудов, а ще й прихисток для диких тварин. Цивілізація наступає, тваринам доводиться підлаштовуватися”, – додає Новицький.

Чоловік припускає, що лисиця вибігла з Біличанського лісу, який межує з ТРЦ “Lavina Mall”.

Нагадаємо, кілька років тому коцюбинці зустріли лося, прогулюючись Біличанським лісом. Одного разу лось вийшов навіть до зупинки.losyk2

Відомо, що лосі звичні мешканці Біличанського лісу, який силами активістів у 2014-му році отримав статус Нацпарку.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539