Коаліція Карплюка сиплеться: чому замість Попсуй Ірпінь може очолити Літвінов?

0

31 жовтня відбудеться сесія Ірпінської міської ради. Не виключено, що чинна в.о. голови Ірпеня Анастасія Попсуй (“Нові обличчя”) подасть у відставку або її знімуть з посади більшістю голосів.

“Всі помітили, що написав Олексій Зіневич та медіа депутата ІМР Максим Плешко. Ми не можемо стверджувати, але не виключаємо, що завтра Анастасія Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) залишить посаду секретаря за власним бажанням і почнеться боротьба за крісло в.о. мера. Вона, як людина, що ходить на допити, як я розумію, втомилася підписувати все, що їй скажуть, бо усвідомила, що за це доведеться відповідати. Насправді Попсуй ніколи не управляла містом, ходила регулярно у відпустки та їздила у відрядження. Але ж не підписувати потрібні Карплюку рішення і бути на посаді неможливо”, – коментує ситуацію журналістка Михайлина Скорик-Шкарівська

“Хто буде наступником – поки сказати однозначно важко. Вирішуватимуть депутати ради – і це буде черговий тест на те, наскільки Карплюк контролює більшість. Зараз озвучують прізвище депутата Андрія Літвінова (Нові обличчя), який очолює напрямок ЖКГ у виконкомі. Зіневич вже виклав фото, де Літвінов святкує разом з ними перемогу Горобця над Карплюком на 95 окрузі. На фото Літвінов сидить з чаркою в руках і дрбре видно, що за столом поруч з ним чаркуються і Зіневич, і Горобець”, – додає мешканка Ірпеня.

Зіневич зазначив у своєму пості, що коли оберуть Літвінова він не проти зайти і випити по чарочці, аби відсвяткувати перемогу.

Таким чином депутат з команди екс-мера Ірпеня Карплюка ще влітку святкував пермогу його конкурента – Олександра Горобця з команди “Слуг народу”. На момент балотування до Ірпінської міської ради Літвінов був безробітним, про що свідчить сайт ЦВК.

Скорик-Шкарівська додає, що не виключає переформатувань у галузі охорони здоров’я. Депутатку Людмилу Бідулу, яка раніше голосувала синхронно з більшістю Карплюка і була обрана в окрузі, до якого входить селище Коцюбинське, можуть зняти з посади, адже відповідне рішення про розформування управління охорони здоров‘я є в порядку денному.

Нагадаємо, вибори мера Ірпеня не призначають більше року, бо Попсуй саботує подачу потрібних документів до парламенту.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539