Карплюк в образі Капітана Америка шукає свою аудиторію

0

Екс-мер Ірпеня та голова партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк, який програв вибори до Парламенту, рекламує свій Телеграм-канал.

Про це Карплюк повідомив на своїй сторінці у соцмережі фейсбук.

Підписатися на Телеграм-канал, який був створений 23 травня 2019-го року перед парламентськими виборами, Карплюк запропонував своїм читачам у фейсбуці 23 січня 2020-го року.

На заставці до посту піарники Карплюка зобразили його в образі вигаданого персонажа супергероя американських коміксів Капітана Америка.

В соцмережі фейсбук вже з’явилися меми на тему перевтілення Карплюка, на яких його піарник Петро Щербина нібито пропонує варіанти подальших переможних образів для свого шефа.

Примітно, що за майже 8 місяців існування Телеграм-каналу Карплюка, на нього підписалося лише 658 чоловік.

Останній пост Карплюка присвячений його виклику на допит до прокуратури 22 січня.

Нагадаємо, Карплюку неодноразово вручали підозри та відкривали кримінальні провадження. Його звинувачували у створенні організованого злочинного угрупування в Ірпені та розкраданні бюджетних коштів. Але остаточної крапки в цих справах досі не поставлено.

Згідно з результатами соцопитувань, які були проведені у грудні 2019 року, партія Карплюка “Нові обличчя” програє вибори.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539