Кличко у футболці з написом “Love is… приєднати Коцюбинське до Києва”

0

Віталій Кличко підтримав коцюбинців і сфотографувався у подарованій громадою до дня закоханих футболці  з написом “Love is… приєднати Коцюбинське до Києва”.

Громада вже зібрала понад 12 000 грн дрібними пожертвами на адвокацію приєднання. Це рекордний збір в історії громади селища! Вирішили зробити футболки з валентинками “Love is… приєднати Коцюбинське до Києва” і роздати політикам, які можуть вплинути на формування політичної волі. Кошти люди інвестували не в футболки, а в можливість жити краще і почуватися гідно.

Одну з таких футболок громада відправила меру Києва. Він пообіцяв, що щойно прилетить із відрядження – вдягне подарунок і вишле громаді селфі.

Коцюбинці давно просять парламент приєднати нас до Києва. І соціологія, і громадські слухання доводять, що понад 60% хоче приєднатися до Києва і це логічно, бо Коцюбинське вкраплене в територію столиці й по суті вже в Києві. Це правильне інфраструктурне рішення в інтересах громади.

“Ми реально ходимо і просимо, щоб нас приєднали, бо так хочуть люди – це здорове рішення з точки зору розвитку інфраструктури, освіти, медицини. Самостійників з нас не вийде, бо ми злидні. Ми анклав, чия територія ПОВНІСТЮ забудована з бюджетом дещо більше 30 млн з ПДФО (Ірпінь озвучив на підкомітеті, що 17 млн йде на утримання бюджетної інфраструктури і вона фінансується мінімально + десь 4 млн з’їдає рада). Для населеного пункту під 30 000 мешканців це нульовий бюджет”, – пише на своїй сторінці у фейсбук активістка. мешканка Коцюбинського Ірина Федорів.

Раніше Федорів опублікувала блог із фото політиків, які також отримали незвичайні валентинки від громади та одягли їх на знак підтримки волі мешканців селища.

Мешканці Коцюбинського сподівається на підтримку законотворців і прийняття рішення на користь громади.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539