Коронавірус: + 7виявлених хворих у Приірпінні за добу

0

За останню добу по троє нових хворих виявлено в Ірпені та Бучі. Таким чином загальна кількість виявлених хворих з початку карантину відповідно 26 та 19. Ще один хворий виявлений у селищі Коцюбинське. Загальна кількість виявлених захворілих в слеищі становитьтепер 8 осіб.

У порівнянні з 7 травня наразі статистика із виявленою кількістю хворих залишається без зміну у Гостомелі та Ворзелі. Відповідно 7 та 4 виявлених випадків.

За останню добу в Ірпені поборола хворобу 1 людина. Таким чином загальна кількість в цьому місті збільшилася до 7. У інших населених пунктах ситуація без змін. У Коцюбинському та Бучі одужали по двоє громадян і по одному у Гостомелі та Ворзелі.

Нагадаємо, пропускна спроможніть лабораторії збільшилася до 300 тестів на день. Раніше лабораторія могла проводити менше 80 тестів і вже 28 березня кількість тих, у кого підозрювали коронавірус, перевищила кількість тестів, які могла провести обласна лабораторія.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539